Första podcast avsnittet inspelat

Hallå där! Åh villen dag vi har. Vädret är så fantastiskt och vi har den 7:e september. Va? Svetten har lackat idag kan jag lova. Rövsvett, pattsvett och ryggfläsksvett. Holy moly!

20130907-174540.jpg

Här satt jag och väntade på podcast-teamet i bilen. Jag skulle lotsa dom rätt hem till Hannah och Peter.

20130907-174730.jpg

Såhär satt Fredrik, vår tekniker. Det var svårt att se hur allt såg ut i solen. Han fick till slut hoppa in i skuggan för att kunna fixa med spakarna.

20130907-174829.jpg

Jag köpte med mig en Sverige kaka från Fabian Flink. Ämen herreminjeeeeeeeee vad god den var. Tog en liten bit och njöt länge.

20130907-174923.jpg

20130907-174928.jpg

Såhär lyxigt satt vi idag och spelade in. Allt gick jättebra och det ska bli galet spännande och se vad ni tycker om det sen. Kan väl avslöja att första avsnittet är ett ”lära känna avsnitt”. Ser att det ser ut som om jag har värsta hängbuken på bilden, fick nästan en chock. Haha…har jag gått upp alla kilon över en natt liksom? Nä, tror bara att min klänningströja hamnade lite tråkigt som en hängbuk eller så har jag en sån kängurubuk som hänger där som en påse. Haha…. Så kan det gå. 🙂 Kan också avslöja att jag sitter utan trosor på stolen. Det var så galet varmt så jag fick klä av mig för att stå ut. Hade ju ett par jeans på under först. Lite insider information såhär på lördagseftermiddagen. 😉

Nu ska jag planera maten här hemma. Hoppas att ni alla fått njuta av värmen ute, det är så underbart och jag vill aldrig att det ska ta slut! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Millan
Millan
10 years ago

Den va ny för mig;-) Inga trosor när du har jeans eller åkte dom oxå av pga värmen? Väntar med spänning på podden, kommer det va varje vecka eller hur är det tänkt?

Niiinis
Reply to  Millan
10 years ago

Allt åkte av! 🙂 Podden kommer till en början komma varannan vecka, sen får tiden utvisa om det ska bli oftare eller mer sällan. 🙂 Ska bli så spännande i alla fall. Kul var det också!

Evelina
10 years ago

Spännande att höra när podden kommer….ska bli riktigt skoj!!!! =)

Nina - Glamourmamman
10 years ago

Haha, utan trosor!! ;-D Ska bli galet kul att höra er pod!

KRAM

Anonymous
Anonymous
10 years ago

härliga spontana duuuu!

Catherine
Catherine
10 years ago

Jag har oxå börjat svettas nåt väldigt på skinkorna och ljumskarna. Inte så kul när trosorna blir genomfuktiga av svett när man suttit ett tag. Begriper inte varför o vad det kommer sig! Senaste halvåret har jag märkt av det!

sofia208
10 years ago

Det skall bli så roligt att äntligen får lyssna på eran podd, det ser jag verkligen fram emot! 🙂

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – Prosciuttoinlindad kyckling med balsamicosås

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x