Hela Sverige Bakar och podcast

Godmorgon! Det är härlig lördag. Jag ska strax börja baka. Ska ha med mig lite godsaker till vårt podcastmöte vi ska ha idag. Jajjemensan, äntligen har det blivit dags! 🙂

20130907-080548.jpg

Jag har precis sett vinjetten för årets ”Hela Sverige Bakar”. Det börjar igen den 12:e september (har jag för mig). Nu ska vi få se hur det går för dom alla, vinnaren vet jag redan eftersom jag var där på finalen. 😉 Det ska bli spännande att se hur de ska kämpa som vi gjorde förra året. Det var lite roligt att se att man inspirerat deltagarna, eller så kan man ju tro att inspirationen kommer från mig. 🙂 Ni vet min romtårta som jag ibland brukar göra? Receptet hittar HÄR! Den rosa härligheten som deltagaren gjort påminde mycket om min tårta rent utseendemässigt. 🙂 Jättefint!

20130907-080519.jpg

Jag kommer visa fler FÖRE/EFTER bilder. Ja på min förändring med min viktminskning senare idag. Om en vecka står jag på scenen på RICA hotell. HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KVÄLLENS MIDDAG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x