Rabatt på att bleka tänderna med Dentasy

Ni minns väl att jag hittade en tandblekning som jag beställde?

Ja men nu är jag klar med startkit:s behandlingen. Vad smidigt det gått och så roligt att mamma igår uppmärksammade att jag fått vitare tänder. Wihi…då funkar det ju också fast det inte är livsfarligt. 🙂 Jag är ju så jäkla rädd för allt (som ni redan vet) så jag beställde ju detta mycket för att det är naturligt och INTE farligt.

Här ser ni resultatet av 3 behandlingar, en kvart på varje.

20130909-102824.jpg

20130909-102831.jpg
Alltså skit i min mustasch, ska vaxa den ikväll. 😉

Ser ni? Wow va!? Skillnad ju…. Känner mig så mycket fräschare i munnen också och ska HELT klart fortsätta. Men då måste man vänta ett tag och så kör man igen sen. Man kan köpa refill på själva sprutan vilket ju är smidigt och blir billigare.

Ja men i alla fall…. nu när det här funkade så mejlade jag dit och ba: ”Hallå, jag har superschyssta läsare och kanske kan Ni som har en bra produkt, jag en ganska stor blogg… ja men då kanske ni kan vara lite schyssta och bjucka på en rabattkod (har sett att andra bloggare gör så).” SJÄLVKLART svarade dom! (Dom är ju inte dumma ju….) Så nu får du som läsare av Niiinis bloggen en rabattkod för den här produkten. Du beställer HÄR och anger Niiinis så har du 10% rabatt på 399 kr. Bra va? Så in och beställ nu!

PS: Viktigt att du lägger gelén här:

20130909-105850.jpg

2
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
10 years ago

Tack! Nu har jag beställt den 🙂

Maria
Maria
10 years ago

Får man skena till både över och underkäken? Eller använder man samma? *känner mig dum* =P

Niiinis
Reply to  Maria
10 years ago

Samma till över och under! 🙂 Man lär sig inget om man aldrig frågar. 😉

Maria
Maria
10 years ago

Man KAN ju gå in på hemsida och läsa först.. >_< jag såg att det var en skena så jag antar att man använder samma! Ignorera min föregående fråga! haha!

Maria
Maria
10 years ago

oj, du hann före ^^ Men tack för svar!

sara
sara
10 years ago

Hej Niiinis!
Tack för alla bra tips. Nu fastnade jag inte för blekningen i nuläget, är gravid och vågar inte prova nåt men det där med vaxningen skulle jag gärna ha lite tips om, huvaligen va mkt värre det blir med lite extrahormoner i kroppen… Skulle gärna se ett inlägg med tips på din vaxning.
Ha en riktigt bra dag!

Bettan
10 years ago

Tack! Har beställt och är så spänd på att få testa. Har rätt fula missfärgningar av allt kaffedrickande som jag hoppas ska bli mindre tydliga nu.

Ljuvligmat.blogg.se
10 years ago

Fina du, har följt din blogg länge, men inte kommenterat förrän nu! Vilka snygga tänder du har fått och vad modig du är som visade upp före och efter bilder på dig. Galet snygg är du – tänk om man ser ut som dig när man är 40 år! Tjoooooho i så fall! 😉

Tack för en bra blogg! Kram till dig

sofia208
10 years ago

Grymt!! Men vet du hur länge det håller? Alltså behöver man göra det fler gånger?

Kramar

Ulla
Ulla
10 years ago

Jag beställde efter ditt första inlägg och har fått min tandblekning nu också. Precis klar med behandlingen och är jätte nöjd med mitt resultat!!!!!!!

ella
ella
10 years ago

Nu har jag också beställt, är väldigt inne på att bleka tänderna och försöka fräscha till mig lite på den tidiga höstkanten. Idag provade jag även att borsta tänderna med bikarbonat i två omgångar, jag kan säga att det fungerade till viss del men vill ha ännu vitare tänder.

Tack för en bra blogg =)

Nästa inlägg

TACK!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x