Vinn en biljett till Loppis Event nu på lördag!

Hallå där!! Kan det tänkas att du är sugen på att komma till Rica Hotell och hejja på mig på lördag??? Det är ju dags för mig att gå upp på den där scenen och visa hur mycket jag gått ner i vikt.

I så fall har jag en liten tävling till dig! Jag har nämligen 5 biljetter!!! Du kan alltså vinna en biljett till detta Loppievent, du får dessutom ta med dig en vän! Ni kommer få en maffig goodiebag dessutom sen vet jag att kokböcker kommer delas ut. Jag älskar goodiebags och kokböcker!!!

20130910-142542.jpg

Kolla vilka alla som kommer finnas på plats?! Wow!!

För att vara med och tävla skriver du en liten motivering bland kommentarerna för detta inlägg. Tävlingen pågår fram till torsdag denna veckan. Hoppas vi ses på lördag!!!

Ps: Resan till och från bekostar du själv!

0
Subscribe
Notify of
guest

20 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carolina ljung
Carolina ljung
10 years ago

Åh,det skulle jag vilja vinna!!Maken far ut i skogen och jagar,själv har jag bara promenader som ”hobby”.Tar gärna med mig en annan promenadmamma som blir lämnad av maken på helgerna!!Vore skoj att se hur mycket du gått ner,har precis hoppat på viktväktarna efter sonens födsel.Har varit med förut så jag vet att det funkar bra!!
Hoppas hoppas!!!Vore kul med en utflykt:-)

Linda
10 years ago

Jag hade turen att få en inbjudan till min mail så jag kommer och applåderar dig på lördag. :0)

Stämmer det att eventet ”bara” håller på till halv fyra?

Kram Linda

Therese
Therese
10 years ago

Åh vad jag skulle vilja gå på detta, finna lite inspiration till att ta tag i samma som du gjort. Sen att få lite egentid skulle göra gott för mitt sinne.
Så jag hoppas helt enkelt på en väldig tur :).

Kram och tack för all inspiration du ger dagligen.

Marie Kuritze'n
Marie Kuritze'n
10 years ago

Åh, skulle gärna komma och heja på lördag! Håller på med min egen viktresa och behöver all inspiration jag kan få. Besöker din blogg dagligen, även om jag aldrig kommenterar;-) hur som tycker jag om den positiva energin du lyckas förmedla om vardagens alla beståndsdelar och känner så väl igen mig. Kram och lycka tillpå lördag!

Linnea
Linnea
10 years ago

Åh detta skulle jag gärna vilja vinna! Skulle behöva lite egentid. Sen skulle de även vara helt underbart att bjuda med min vän som precis blivit lämnad av sin kar. Skulle bli en grymt rolig dag för oss båda.

Vickis
Vickis
10 years ago

Åh, jag vill så gärna gå med min nyfunna vän.
Att man kan hitta nya bästa vänner när man är nästan 30 var något jag gett upp hoppet om.
Vi har båda en hel hög med ungar var så lite egen mammatid vore ju underbart.

Ulrica
Ulrica
10 years ago

Åh, det vore jätteskoj att få gå på ett sånt här event :).
Skulle jättegärna ta med mig en väninna som behöver en liten spark i baken.

Heja dig, dina före-efter-bilder är helt sanslösa!! Vilken jäkla resa du har gjort :).
Vem vet, vi kanske ses på löprundan någon dag.. jag brukar springa nere runt drömparken ibland.

Kram Ulrica

Katarina Svensson
Katarina Svensson
10 years ago

Jag vill gärna vinna.behöver komma bort lite pga. Saker som hänt i familjen.

Johanna Samuelsson
Johanna Samuelsson
10 years ago

Gör samma resa som du fast med en annan metod, PT- träning & LCHF. Vore superkul att bli lite peppad att de går!!

jenny
jenny
10 years ago

Hade gärna vunnit en biljett kan behöva lite egen tid! Då vi har 5 små troll här=)
Kram

Cecilia Bäckström
Cecilia Bäckström
10 years ago

Heja dig Nina!!!!! Jag gjorde min viktresa med viktväktarna förra året och det är nästan exakt ett år sedan nu som jag gick i mål =) -12 kg på 3 månader och där har jag stått still sen (det är ju den tuffaste biten, att lära sig stå still). Jag är väldigt nöjd med min nya kropp och har en helt ny syn på vad jag stoppar k mig och framförallt när det är värt det eller inte. Tränar det gör jag så ofta jag bara kan och det är ju sååå kul. Jag har dessutom till och med gått och utbildat mig till gruppträningsinstruktör på Actic och körde mitt första egna pass i lördags. Så jag har också ”faced my fear” för detta fanns inte på min världskarta för ett år sedan. Stor kram till dig!!!

Nina Sjölin
Nina Sjölin
10 years ago

Helt rätt och slätt, JAG skulle bli tokglad om jag vann. Precis vad jag behöver, lite glam och trevligheter.
Önskar mig själv lycka till, men även lycka till, till er andra också. Blir roligt för de/ den som vinner.
Kram!

Githa
Githa
10 years ago

Efter sjukstuga o vab i en vecka o gubben som är ute på nöjen varje kväll denna vecka behöver jag komma ut o iväg på egen hand med en kompis. Jag får snart SPUNK!!! Dessutom älskar jag goodiebags o jag skulle heja högre än högst på dig, såklart! Vill vinna!! 🙂

Malin Övrum
Malin Övrum
10 years ago

På torsdag åker mina små hjärtan till Disneyland med mormor och morfar-så glad för deras skull (längtar redan efter dem!!). Jag och mannen ska rå om vår stora kille hela helgen (som redan varit på Disneyland med mormor och morfar.) MEN på lördag är det fotboll för hela slanten för mannen och sonen och DÅ kommer saknaden efter de små att kännas så Stockholm med syrran min vore så så härligt!
Kram

Amela
Amela
10 years ago

Jag håller också på med vv det går inte lika bra för mig som för dig, men jag har inte gett upp än. Vad jag skulle villja komma iväg bort från vardagen. Har två små barn hemma 26 mån och en på 4 mån. Är hemma hela dagarna med båda tjejerna, är glad för det lilla egen tiden jag får när jag kommer iväg till gymet 2 gånger i veckan. Skulle vara kul att få träffa dig och få lite pepp så att jag kämpar mer med min övervikt , har 30 kg övervikt jag vill bli av med.

Pippi
Pippi
10 years ago

Att få läsa din blogg och skratta varje kväll efter en dag på jobbet räcker egentligen för mig. Men visst vore det kul att få ta med en vän och se dig i verkliga livet, då du tar det stora klivet upp på VV scenen. Om inte just jag vinner så önskar jag dig, Lycka till på lördag! Bra jobbat!!!

Karin
Karin
10 years ago

Hej!
Jag ramlar in på din blogg alltsom ofta och hämtar både inspiration och glada skratt, Tack för att du delar med dig av hela ditt jag och inte bara en polerad fasad. Modigt 🙂
Efter alla mina 3 graviditeten har jag haft en sån härlig vision om vilken ”puma” jag ska bli och hur jag ska börja mitt nya liv. Hmm det händer nåt där på vägen som gör att jag inte kommer igång även om jag är taggad. Herre min get vad jag vill komma igång och jag hoppas att loppievent kan ge mig en finalpush så att den här runda och otränade bönan sätter fart och får ett hälsosammare liv.

Kramar från en Rund o go Karin 😉

Anna
Anna
10 years ago

Shit vad duktig du är, riktigt imponerad, vilken skillnad på ändå relativt kort tid.
Skulle gärna vilja ta med en barndomsvän på eventet då hon dels behöver lite ”tjejtid” å vikt peppning just nu.

Maria i Bålsta
10 years ago

WOW! Vilket roligt event! Skulle gärna stå och heja på dig på lördag, du är så otroligt MODIG!! Jättebra jobbat! Man blir så motiverad! Själv kör jag 5:2 och det går bra, men jag måste få igång fler powerwalks..Men schemat är lite tungt just nu.. Men snart så 🙂
Jag är ärlig och säger att jag såååå gärna skulle vilja ha en av kokböckerna..! 🙂 Då jag älskar att baka! Så min lördag är obokad, ännu 🙂
Stor kram fina du!

Linda
Linda
10 years ago

Du har verlkigen ett GO utan dess like! Jag är själv med i voktväktarna och det har gått lite trögt den sista tiden 🙁 Jag skulle verkligen behöva lite motivation till att tappa de sista kilona. Att få chansen att gå på eventet skulle betyda mycket. Hoppas verkligen att DU når ditt mål inom kort och jag tvivlat inte på att DU kommer att lysa på scenen!

Lycka till!

Nästa inlägg

Just nu….

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x