Spara/Slösa ACNE

20130912-130432.jpg

Måste bara tipsa er! Idag är det ju deppigt dåra… Å vad är inte bättre då än att shoppa. Åhlens rabatthäfte damp ner i brevlådan. 20 % off på dessa med rabatt och jag pröjsa 399 kr. Ett par äkta Acne är betydligt dyrare. Såå nöjd, och några sekunders lycka!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia
10 years ago

Tack för tipset! Jättesnygga :-). Andra tips på höstdepp: tänd mängder av ljus, ta ett bad, se en bra film, ge dig ut på en joggingrunda. Men framför allt tillåt dig att deppa ett tag, sedan är det lättare att rycka upp sig..

Linda
10 years ago

Snygga! Kanske ska ta en tur ner till Åhléns.

Kram Linda

Nadia
Nadia
10 years ago

å svettiga fötter haha…jag vill ha äkta läder, klarar inte av det ”syntetiga” men snygga kopior annars

Niiinis
Reply to  Nadia
10 years ago

Har aldrig fotsvett faktiskt…. Men jobbigt med syntet om man har. 🙂

Lotta
Lotta
10 years ago

Snygga skor! Har åxå ett par ”kopior” av dessa som jag köpte förra året. Jag ääälskar rabatthäften och kallar mig själv för ” kupong hora” 🙂 Handlar nästan alla barnens kläder på % kupong, även fast det inte behöver plagget just nu så vet jag att det går åt, särskilt byxor som har en förmåga att gå hål på knäna.

Ha en bra dag!

Vickis
Vickis
10 years ago

Dom fake var ju bra mycket snyggare också!
Eller det tycker alla fall jag. 🙂

sofia208
10 years ago

Snygga dojjor 🙂

Ulrica
10 years ago

Helt ärligt, Åhléns-varianten är snyggare än Acnes tycker jag 🙂
Jag har varit och provat dom på Åhléns och inväntar lite lön, sen kommer nog jag också att slå till.

kram Ulrica

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Jag tyckte faktiskt att fake’n är snyggare 😉

Nästa inlägg

Morgonpromme men en deppig dag

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x