Fredag, armband och skön fredagsbukett.

Då äre fredagsmys snart då. Vi ska gå på texmex buffe på kvarterskrogen och äta kvällsmat. Jag har haft en riktigt tuff vecka, jobbat som en galning så jag tycker att vi är värdiga den avslutningen på veckan. Tur var väl att dom ringde från Coop nyss och sa att nån vänlig själ lämnat in min plånbok som jag glömde hängande i kundvagnen.  Snacka om virrpanna liksom!!! 🙁 Tack för att det finns ärliga människor!

image

Glad blev jag också när läsaren Anneth Strinnholm skickat en sån här fin present till mig. Det här armbandet har hon gjort själv. Tack för den fina presenten!

image

Nu ska jag strax sätta igång med fredagsstädningen. Tänkte jag skulle hinna klart på 2 timmar då vi ska gå på texmex buffén. Jag hinner tror jag. 🙂

image

image

Min fina fredagsbukett! Svårt att få ned på bild är den härliga färgen. Ämen den är sådär puderrosa. Så himla vackra är dom. ♥

Nu måste jag städa undan….snart texmex! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anneth Strinnholm
Anneth Strinnholm
10 years ago

*puuuh* Det passade! Glad att du gillar det. Du behöver lite pepp i höstdeppet fina Nina. 🙂

trackback
10 years ago

[…] skickade det som muntra-upp-present till en av mina favoritbloggare, Nina, som visade upp det i sin blogg idag. Nina var med i första säsongen av Hela Sverige bakar och jag har följt hennes blogg på […]

Katarina
10 years ago

Trevlig helg! 🙂

Nästa inlägg

Kunde inte motstå…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x