Morgonrundan och min kärlek till Ernst Kirschteiger

20130913-073610.jpg

Godmorgon!

Det är fredag, men fredag den 13:e. Iiiiih…..alltid lite creepy tycker jag. Jag har i alla fall varit ute på min morgonrunda nu. Såg mitt lilla rådjur även denna morgon, hon står vid samma ställe ungefär och är så orädd. Ni vet jag och mina rådjur. När jag blir gammal bosätter jag mig väl i skogen och omger mig av rådjur bara. Sitter där och matat dom ur handen med ett par rådjurhorn på skallen. 🙂 Näj fy farao, men nog är dom fina?

20130913-073951.jpg

20130913-073958.jpg

Jag lyssnade klart på Ernst Kirschteiger i morse, ja när han blev intervjuad av värvet! Åååååh, min kärlek för Ernst blev ju inte direkt mindre nu. Hörrni, jag måste träffa honom! Måste måste måste! Han är så galet mysig så jag får lite dåndimpen. Det är inte sån kärlek som när man är kär utan som en mysfarbror som får mig att må så bra bara genom att finnas till.

Eeeeeeeerrrrnsssttttttt!!! Vart äääääääär duuuuuuuuuu?????

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
10 years ago

Bra jobbat! Du inspirerar 🙂
Trevlig helg.

Kram K

sofia208
10 years ago

Grymt Nina, den stora dagen närmar sig och jag är imponerad över din disciplin och ditt driv 🙂

Klart du måste träffa Ernst!! Han vill säkert också mata rådjur i skogen med dig 😉

Kram kram

pezze
pezze
10 years ago

då min morfar levde så va han sån som matade en o annan rådjur utanför deras hem varje dag…
och han lyckades komma rätt så nära dom utan att de blev rädda för honom!!!
impad alltså!!!

Nästa inlägg

Ni är välkomna på Loppis event på lördag!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x