Söndag med fullt fräs….

Voine voine…. vad tyst det är här i bloggen! Hohooooo…är jag övergiven? Försvinn inte… Det är så ensamt här utan er.

Nåväl, nog med PMS TUGG, för det är de det är. PMS TUGG. Jag ska den där tjejprylen (som alla män i hela världen ska vara glada att slippa) om vara några ynka dagar. Idag har jag ätit godis, kladdkaka och ätit för mycket. Men jag är inte hård mot mig själv för det. Jag MÅSTE få hålla på såhär, annars biter jag huvudet av nån.

Nu är kalaset klart och allt gick bra. Milo har blivit så grymt blyg för främmande människor så man måste peppa honom lite i början. Men idag vetti helsicke vad som flög i honom, han pladdra på, dansade disco och lekte å stojade som besatt. Härligt!

20130915-174357.jpg

20130915-174413.jpg

20130915-174423.jpg

Efter kalaset var det lajj på hög nivå. T.o.m så jag gav mig upp i lekställningarna och åkte rutschkana. Banorna var tydligen nypreppade så det gick utta helvittinen.

Efter Leos åkte vi vidare till IKEA. Tony ska göra en arbetshörna hemma så han behövde grejer till det. Vi skulle åkt till Mirka och hälsat på efter Leos men vi flyttade det. Det har vart lite mycket denna helgen för oss ändå, dessutom sov Milo och jag som krattor inatt så att åka från Västerås till Björklinge skulle blitt lite mycket. Men men, snart ses vi och jag får se hur dom bor nu. Roligt! 🙂

Nu ska jag sätta mig och knåpa ihop inlägget ifrån Loppis event igår. Jag har massor med härligt att berätta därifrån ju. Snart så hörs vi igen i alla fall. ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marie
marie
10 years ago

PMS, ja. det blir inte bättre kring 50 heller då kommer mensen var tredje vecka och PMS:en håller i sig ändå mensen kommer. Måste städa så att jag gör av ilskan nånstans. Grrrrrrrrr!!!!

Linda
10 years ago

Ja, du den där pmsen. Den är ta mig fasen inte att leka med. Är där också just nu. 😉

Kram Linda

Nina Sjölin
Nina Sjölin
10 years ago

Spännande med bilder från igår! Det var himla trevligt. Roliga personer som pratade : ) älskar människor som kan bjuda på sig själva! Härlig egenskap.
Kram!

B-M
B-M
10 years ago

Synd vi inte sprang på varann igår då… vi var också på IKEA V-ås 🙂
Måste bara säga igen att jag blir så inspirerad av dig, du bevisar att det går att äta allt men inte alltid. Sen behöver man inte träna på gym alla dagar i veckan, utan det funkar bra med powerwalks.
Tack för det! Nu kämpar vi vidare 🙂 Kram

Kim - Mamma till 2
10 years ago

Jag blev så inspirerad utav dig när du pratade på loppieventet i lördags, så nu har jag planer på att gå med i Viktväktarna och få ordning på mitt liv. 🙂

Niiinis
Reply to  Kim - Mamma till 2
10 years ago

Vad roligt! Kör hårt nu…. 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon Leo, IKEA och Toys R Us

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x