Lite shopping till hemmet

Nu har läst klart och han sover sött. 🙂

Jag gjorde ju ett besök på Rivahl idag. Där kan man hitta de flesta designgrejer som finns på marknaden. Jag köpte en plansch idag som jag velat haft ett tag.

image

image

En Hagedornhagen fjäril. Jag håller på att göra om i köket nu och ska ha en lite annan stil. Så spännande och härligt när man får göra om känner jag. Ett bra höstprojekt för mig som har lite jobbigt under den perioden. Köpte en fin ram på IKEA för ett tag sen som bara väntat på rätt motiv. Idag hittade jag det! 🙂 Sedan handlade vi lite grejer till köket från IKEA igår, håller som bäst på att montera ihop dom.

image

image

Sedan blev det en underbar Savon De Marseille tvål och ett sött fat från Sia. Alltså doften på den här tvålen…..mmmmmmm!

image

Slutligen blev det två glaslyktor från Miss Etoile. Dessa ska jag ha värmeljus i på köksbordet.

Nu väntar jag bara på det nya köksmöblerna. Nytt bord och nya stolar……. Som att vänta på jultomten när man var liten. 😉

Alltså, jag måste dela med mig av mitt recept vi åt ikväll. Det blev sååå gott! Dock så är jag inte klar med veckomatsedeln än, imorn ska du i alla fall få det. Då kommer alla recept också. Nu kolla klart på halv 8 hos mig. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
10 years ago

Jag har en plansch modell större med fjäril från hagedornhagen i köket och vi trivs sååå bra med den. Bra val! ;0)
Lyktorna var också fina.

Kram Linda

Nästa inlägg

Samma saga varje dag….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x