Måndag, lugn morgon och sista ropet på erbjudande på tandblekning

20130916-072518.jpg
Godmorgon!

Vi har morgonmys här. Tony åkte tidigt till Sthlm, försov sig lite också gjorde han. Vi tar en lugn måndagsmorgon och myser med frukost framför TV:n. Ingen stress.

Jag skulle gått ut och gått men vaknade ju som i chock av att Tony störtade upp med rufsigt hår och kallingarna på sniskan. Dessutom öser regnet ner här så det kanske inte gjorde så mycket, men jag har inte gått sen lördagmorgon och det är ju ett MÅSTE nu så jag känner av att jag inte gått på 2 morgnar nu. Skumt det där.

20130916-072919.jpg

Hörrni, nu är det bara 1 vecka kvar på erbjudandet på tandblekningen. Klicka dig in på Dentasy och ange Niiinis som rabattkod så får du 10% rabatt på den. Jag har hört, av många läsare, att de som köpt och provat är jättenöjda!!! Bra Dentasy, det funkar skitbra! 🙂

Nu ska jag mysa med Milo i soffan och ta en skön lång måndagsfrukost. Ska försöka tycka om den här måndagen, det blir en utmaning. Ni vet ju vad jag gillar måndagar….. R-Ö-V måndag. Men som sagt, jag ska försöka. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo2
Englamo2
10 years ago

God morgon från Skåne där det verkligen är höst idag. Ska detta bli dagen då långbyxor åker på första gången på läääänge ? Vill inte!!
Jag har köpt och ska testa detta tandblekning jag också, men inte hunnit ännu.
Ska ut och plocka in dukar , småkrukor mm…blåser bra.

Ha en skön dag , stor kram

Nästa inlägg

Loppievent Food & Interior på Rica Hotell

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x