Goodiebagsen börjar fyllas på till 10 årsjubileumet

Wieeeeeee! Idag kom första lådan med giveaways till mitt 10 årsjubileum i form av ett BLOGGEVENT.

20130918-104236.jpg

Jajjemensan! Röhnisch är med. Man blir så glad när det kommer ett litet paket med godsaker ska ni veta! Jag bara slet upp det för att få se innehållet. 😉

Om du nu missat informationen så firar min blogg 10 år och jag ska ha ett BLOGGEVENT torsdagen den 10/10. Kl 17-22 håller eventet på. Du kan läsa om allt HÄR. Jag håller som bäst på att se över hotellvistelse för några som faktiskt funderar på att sova kvar. Återkommer om det så fort jag har all info! Det är mer än 100 personer anmälda så nu är det mindre än hälften av platserna kvar. Så skynda på och anmäla dig på niiinis@femme.se!

20130918-105255.jpg

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
10 years ago

Åhhh…skulle så gärna komma, men jag åker tyvärr(??) till Turkiet den 10/10. Men jag skulle vilja rekommendera ett alternativ till hotell om det är nog som ska sova kvar, det finns ett jättemysigt B&B på Fjärdhundragatan 51 (när och bra) det heter ”Gårdshuset 51”, de kanske är lite billigare och tar upp till 6 pers. (tror jag). Hoppas ni får en rolig kväll.

Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Åh vad jag är sugen på att gå på ditt bloggevent!! Men bor ju som sagt var på fel sida av landet :(!! Inte så att det är ngt nytt event på gång med bloggfamiljen här i Göteborgstrakten? Hade verkligen varit kul att träffa dig IRL! Eftersom du bjuder så mycket på dig själv så känns det ju som du är en nära vän :)! Kram och hoppas att kvällen blir lyckad! Kom på en sak- du skulle inte kunna lotta ut en goodiebag till oss som gärna skulle vilja komma men inte kan? Då hade det känts som man fick vara med på ett litet hörn :)!

sofia208
10 years ago

Så kul!! Kan tänka mig att gästerna kommer få en grym kväll och en grym goodie med sådant innehåll 😉

Kram

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – Tarte med kardemumma VIKTVÄKTARRECEPT

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x