Kärleken till denna äppelbulle

Det är kväll igen. Min ögon klipper så jag får se om jag till slut tappar telefonen på munnen så tänderna ryker? 🙂 Hoppas inte.

20130919-211130.jpg

Vi åkte till mitt jobb och åt. Gissa om det var gott? Alltså… ”hum-hum…. det slår aldrig fel. Skrattade gott åt Elliot som tycker ingefära smakar diskmedel men han vill äta det ändå. Jag försökte febrilt sno allt men han ville prompt äta diskmedel vad det verkade. Vet ni, varje gång jag börjar äta sushi så typ killar det i munnen vid första tuggan! Nån som känner igen det!?

20130919-211712.jpg

20130919-211718.jpg

Ok, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara smaken på den här bullen. Låt mig ändå försöka. Jo såhär, alltså DET den här bullen gör med mig, alltså….herre-min-jeeee! När jag satte tänderna i en sån här för första gången så kändes det som att ta en tugga av godsaks-himlen. Lyssna på det här:

INNEHÅLL:

Kardemummabulle i grunden
Äppelbitar
Hemlagad vaniljkräm
Toscatäcke

Den är krämig, saftig, perfekt och så underbart god. Jag vill sjunga en änglasång när jag pressar den första tuggan mot min gom. När jag sedan sätter tänderna i toscatäcket är det en HALLELUJAMOMENT!!! Sammansättningen i den här bullen är perfektion. Som att äta Äppelpaj i en bullform, det är lite härlig kardemumma och bulle istället. Jag vill gråta en skvätt, jag vill ALDRIG att den ska ta slut. Jag måste stå lite bredbent med händerna höjda mot skyn när jag sörplar en mun kaffe till detta bakverk för de smakerna får mig att vilja leva på BARA just denna bulle för resten av mitt liv. Sedan skita i att jag rullar fram som en tunna…..bara jag får äta den alltid. Alltså, ni anar inte vad denna bulle gjort med mig. Det är en bull-orgasm! Om du inte provat den nångång så ska du ta dig till Fabian Flink här i Enköping och be om en latte och äppelbulle så ska du få en upplevelse du sent ska glömma. Ibland tänker jag att jag vill gifta mig med den däringa Fabian Flink. Du vet att jag som är så intresserad av bakning kan bli så fullkomligt superimponerad av en människa som är såhär duktig och ger mig dessa upplevelser. Men då kommer jag på att jag ju älskar Tony alldeles för mycket för att lämna honom för en bagare som jag egentligen inte älskar och som bara kommer göra mig rund som en tunna. Men hajjar du hur god den är. Jag tackar för att jag äter efter
”En diet” som tillåter mig dessa bullorgasmer ibland. Jag MÅSTE få äta en äppelbulle lite då och då för alltid, så är det.

Nu är jag så trött och slut att jag tror att jag just skrivit spaltmeter om en bulle. Har jag det? Haha… Dags att somna på soffan till lite fotpill. Kom på nu att mitt fläskfile recept inte kommit in, vart tog det vägen? Får fixa imorn.

God natt och sov äppelbulle…. jag menar SOV GOTT! ❤

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tullan
Tullan
10 years ago

Min bästa vän har varit tillsammans med Fabian så nu kunde jag inte annat än le stort när jag läste haha:) Du är för härlig du Nina! Kram på dig!

Ccilia
10 years ago

Oj, oj, oj, den bullen har du verkligen sålt in bra!! Nu skall jag bara tar mig till Enköping med..

Lillemor
10 years ago

Ha ha ha det killar i munnen när du äter sushi för…
Fisken är inte död ! Ha ha ha

Nästa inlägg

Efterlyser matta

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x