PW, dubbelbokning och bra tips

Godmorgon! Vaknat tidigt och börjar känna mig sliten. Trött eller på väg att bli förkyld, svårt att urskilja just nu. Min kropp gör i alla fall ont. Men ut på rundan kom jag.

20130919-074736.jpg
Rundan!

Olika strumpor blev det idag med. Orkade inte hålla på i morse. Theddes klocka ringde 5, precis när jag typ, kanske, om, ifall att, nästan var på väg att somna om. Nä, men då gav jag upp och gick upp helt enkelt. Verkar vara en sån här period just nu.

20130919-075050.jpg

Tack för alla tips angående lampslingan! Ni är grymma som vanligt. Tack! ❤ Kastade mig in på Lagerhaus webshop men den verkar vara slut med klara lampor. Så trist! 🙁 Så nu ligger hoppet kvar på Granit.

20130919-075324.jpg

Vi fick ju ett erbjudande att följa med snälla Annika och hennes son Justin på Disneys nya film FLYGPLAN. Vi tackade ja och var så glada igår kväll. I morse kom jag på med ett ryck att Milo ju blev bjuden på kalas, men vilken dag var det? Det var söndagen, samma dag som bion, samma tid också. Så Milo fick välja själv och valde att gå på kompisens kalas. Tur som är så är det ju premiär på filmen snart så då ska vi garanterat hänga på låset då istället har vi bestämt! 🙂

Nu ska jag gå ner i tvättstugan! Ni skulle se vår tvätthög?! Typ upp till taket. Så nu räcker det inte med en tvättmaskin här hemma utan nu behövs det hardcore tvättas i tvättstugan! Jättekul…. 😉 Tur man kan jobba hemifrån också. Senare idag ska du få ett jättegott fläskfilé recept, sen ska du få hjälpa mig med ytterligare ett inredningstips. 🙂 ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Vad du är duktig som tar tjuren vid hornen och går ut på din morgonpromenad när du väl har vaknat. Hoppas bara att ”skiten” i kroppen bestämmer sig för att antingen bryta ut eller försvinna av sig självt. Jobbigt när det sitter kvar och aldrig riktigt bryter ut heller.

Skickar massor av krya på dig kramar och hoppas att det försvinner <3

Marie
Marie
10 years ago

Var faktiskt duktig idag, fast åt andra hållet. Stannade hemma från rundan tog en kopp kaffe o en chokladbit o var bara snäll mot mig själv. Efter en kraftig förkylning o mens, har jag stretat på med mina promenader ändå jag varit slut. Men nån gång måste man lägga envisheten åt sidan. Och den dagen var idag. Tackar mig själv för lite sans o vett. :))

Niiinis
Reply to  Marie
10 years ago

Bra där, så brukar jag också göra ibland. Bara skita i allt….det för också gott för själen. ❤

Catarina
Catarina
10 years ago

Finns på Lagerhaus Drottninggatan i Stockholm! 399:-

Sandra
Sandra
10 years ago

Hej! Ljusslingan du söker har jag sett på Borett.
Finns här: http://www.borett.se/product.html/ljusslinga-glodlampa?category_id=14

😀

Nästa inlägg

Idol och efterlysning av lampslinga

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x