Dagen igår och Söndag

Godmorgon! Det är söndagmorgon och jag sov ända till 7 i morse. Snacka om sovmorgon?

Igår var jag en konsekvent mamma och tvingade mina barn att duka frukost. Jag är ju curlingförälder av rang och skulle behöva gå en kurs i hur jag får mina barn att städa, laga mat och plocka undan efter sig. Jag tar på min hela skulden, har inte lärt dom det och får nu stå mitt kast. Dock så blev jag positivt överraskad av bordet som mötte oss när vi kom ner.

20130922-090338.jpg

Dom hade liksom tänkt på allt. Nog har dom lärt sig något på vägen allt? 😉

20130922-090613.jpg

Dom ser ju inte jätteglada ur måste jag säga men dom var inne i nåt på TV:n. Ja, man måste gå fram med babysteps. Man kan inte ta allt på en gång. Dom ska fixa frulle OCH inte kolla på TV under frukosten….NONO. Nä, skojar lite bara. Vi hade en mysig frukost.

20130922-091145.jpg

Mitt på dagen samlades vi på Tant Gredelin för en fika i solen. Familjen, mamma och exet var det. Fick en bild på hela skaran men alla ser mer eller mindre galna ut så jag ville inte läggs upp den. Ni vet någon som gapar efter en tugga, någon blundar och någon kisar för solen.

20130922-091645.jpg

Milo låg på exet Magnus mage och solade. Han gillar Magnus massor och har liksom godtagit honom som familj. När de hade fått berätta om sina familjer på förskolan hade han sagt mamma, pappa, Thedde, Elliot, Toxy (katten) och Magnus. Hur sött? Vår relation är det bästa vi kunnat göra för våra barn som faktiskt inte valde att ha separerade föräldrar. Det är också stort av Tony, hade han inte ”godkänt” det från början hade vi aldrig haft det såhär. Tony har öppnat upp hela sin famn för hela mig och hela mitt bagage. Fint, ett stort hjärta har han. ❤ Jag har så mycket mer att skriva om det här men då krävs det helt inlägg till….

20130922-092755.jpg

20130922-092804.jpg

Vi var på kalas igår. Tonys lillebrors sambo fyllde 24 år. Dom har just flyttat till en ny lägenhet i ett parhus, så fint var det. Kolla in dom här sötisarna här ovan då? ❤ Kusinerna som börjat leka lite ihop. Neo är tre år nu så dom börjar komma ifatt varann lite. Dom här kommer nog ha mycket kul i framtiden. 🙂

20130922-093145.jpg

Vi var ute i deras trädgård och lekte. Eller barnen lekte och jag satt på en bänk och njöt av solen. Igår sa Milo nåt som borrat fast sig i själen på mig. ”Mamma, jag skulle så gärna vilja ha en trädgård”. Puuuuuh….jag får helt ont i hjärtat. Vi bor i lägenhet på stan och jag ska säga ärligt att vi litegrand börjat leta efter hus. Inte köpa men kanske hyra. Ingen panik och inget som måste hända nu men en tanke. Det måste passa hela familjen dock. Stora barnen kan inte bo för långt ute på landet. Well well, man kan inte få allt här i världen dock. Vi är ute med Milo så mycket vi bara kan, men han är en lite ”uteråtta” och älskar att vara ute. Tur vi har 2 lekparker i närheten.

20130922-094137.jpg

Här satt vi och njöt jag och Hubby. ❤ Så härligt väder fast det var den 21 september liksom. Lovely!

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan. Vi har en riktig mysdag idag. Milo ska på kalas hos kompis Neo idag vid 12, annars är dagen öppen och ledig. Här sitter jag bredvid min lilla familj. Thedde sover, Elliot hos en kompis och vi i soffan. Nu började Tony dra stockar här…dags att hålla för hans näsa. 😉

20130922-094356.jpg

5
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie
Annelie
10 years ago

Vilken otroligt fin familj!
Har rätt nyligen börjat läsa sin blogg, älskar hur du verkligen bjuder på dig själv o visar den nakna sanningen.
Du o Tony har verkligen ”äktenskapstycke”, ett urtjusigt par!

Älskar dina viktväktarrecept!

Niiinis
Reply to  Annelie
10 years ago

Tack & tack! ❤

Maja
Maja
10 years ago

Hej! Härliga helgbilder på hela familjen! Er familj verkar fungera precis så som det borde kunna vara i alla familjer. Tänkte höra om du har något tips på en dagkräm som har lite färg. Gärna prisvärd sådan ;). Samt en bra concealer (heter det fortfarande så?). Är inte så förtjust i mycket smink, vill gärna ha lätt färg och täcka ”det värsta i ansiktet”. Tacksam för råd! Kram

Niiinis
Reply to  Maja
10 years ago

Ska skriva lite smink/hud i lägg framöver. Så håll utkik! 🙂

Nästa inlägg

Bilder från vårt vardagsrum

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x