52 rundor sen juni

Godmorgon min vän! ❤ Här är det höst så det smäller om det, kyligt, regnigt, blåsigt och grått. Vaknade kvart över fem efter en natt som det känns som jag sovit mig igenom som en stock. Inte vaknat utan bara sovit tungt. Måste börja använda min sov-app igen tror jag för att kolla läget lite. 🙂 Det är ju liksom spännande att kolla den på morgonen när man vaknar. 🙂

20130924-085158.jpg

Såhär kolsvart var det i morse. Å jag är rädd som fan. Försöker att bara nonchalera mörkret och trumma på men det går lite rysningar på ryggen ibland och dessutom är jag rädd att det ska dyka upp nån läskig gubbe eller en stor fet älg. 😉 Jag har tänkt på det där, vad skulle man göra liksom? Springa det fortaste man kunde? Slåss? Hur slåss man? Kommer jag ihåg mina skills från när jag tränade karate? Förmodligen inte. Vi tjejer skulle behöva ha nån slags genomgång regelbundet på vad vi ska göra om man blir antastad…..av en människa. Blir man antastad av en älg så vetti helsicke alltså. Spring, peta i ögonen, pungspark…..låter som det skulle kunna funka på människor också.

20130924-090613.jpg

20130924-090656.jpg

Klar på loftgången med stretch. På promenaden kunde jag inte tänka på annat än hur varm Tony var som låg kvar i sängen. Fick lov och chocka honom med att ge honom en stor kram i sängen. Äsch, han tyckte bara det var skönt att jag var iskall. Skit.

20130924-090452.jpg

Tog en benbild idag när jag stod och pustade ut utanför dörren. Syns skillnad även om den. Benen har fått mer konturer ser jag nu. Sånt lägger man inte märke till eftersom jag ser dom dagligen, ja alltså benen…. 🙂 Detta är betalningen för alla timmar på promenad och joggingtur. Räknar mina rundor till 52 stycken sen juni. 52 ggr har man klivit upp, klätt på sig träningskläderna och gett sig ut….under sommarmånaderna dessutom. Klapp på axeln till mig! Bra kört…. Nu fortsätter vi fast det blir höst.

Egentligen har ju vår utmaning gått ut nu. Jag startade ju en liten utmaning för en månad sen och så skulle vi kämpa ihop i en månads tid. Så hur har det nu gått för dig den senaste månaden? Har du gått ner i vikt? Utökat din motion på nåt sätt? Berätta? ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Kuritze`n
Marie Kuritze`n
10 years ago

Härligt jobbat!! Flera av mina promenader på morgonen har jag inspirerats av efter dina tidiga morgoninlägg. Tack 🙂
Vekar som om du hittat din väg. Lycka till fortsatt! Kram Marie

sofia208
10 years ago

Tycker din taktik mot antastande älgar låter bra, även på ”fula gubbar” 😉
Här är det också mörkt och kallt på morgonen, men jag promenerar i stan så det är lampor överallt 🙂

Fy fasen vilken skillnad det syns på benen, bra med före och efter bilder för att verkligen se skillnaden! Du har gjort det så grymt bra, en STOR eloge för ditt kämpande och din disciplin 🙂

Kram kram

Nästa inlägg

Höstsolen och sista chans på rabatt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x