Jobb, vägning och hot om gästbloggning

Halloj och hallå! Jo men nu så är vi äntligen på väg hem. Det har varit en lång dag. Möten, jobb på kontoret och reportage gjort med Ena Håbo tidningen. Efter jobbet var det dags för vägning på Viktväktarna. Har inte vägt mig på länge men nu var det äntligen dags. Fick träffa härliga Jejja också.

20130924-180517.jpg

Här sitter man och väntar på att lektionen ska starta. Under tiden spelar lite musik och före/efter bilder syns på den vita tavlan. Trevligt ju….

20130924-183053.jpg

Köpte mina favoriter. Wafers, SKITGODA och innehåller endast 1 PP/st. Perfekt nu när ägglossningen tågade in idag. Vägningen gick ok, hade gått upp lite nu när jag har ägglossning. Men nästa gång ska jag ner till målvikt nr 2 har jag bestämt. 😉 Det tyckte Jejja också!

20130924-183212.jpg

Efter vägningen åkte jag och hämtade Milo. Han var hemma hos kompis Rian efter förskolan. Rians pappa hämtade båda redan kl 2. Det var lek, cykling och beyblade för hela slanten. 🙂 Kul, nästa vecka följer Rian med oss hem. Tänk att dom börjar bli så stora så dom vill följa med kompisar hem. Snart är han också 16 bast liksom. Vad händerna tiden?!? Det är ju helt galet? Milo fyller 5 om lite drygt 2 månader. 5!!!!! Jag var på smällen nyss! Jag kräktes inälvorna ur mig nyss! Jag födde en jättebebis på 5 kilo nyss! Vart tar tiden vägen?

20130924-183557.jpg

Jag är glad för att Tony tyckte som mig. Han kände på sig att vi inte orkade laga mat ikväll. Han köpte en pizza och jag kyckling och ris. Glad jag!

20130924-183949.jpg

Det här inlägget tog visst lite tid att skriva. Nu är vi hemma i alla fall, har tänt upp ljus i hela vardagsrummet och ska äta min mat och sen blire under filten resten av kvällen. Jag har en rolig tävling på gång som jag tänkte presentera ikväll eller imorn! 🙂

Vet ni mer då?

Tony vill gästblogga och jag blir LIVRÄDD! Törs jag…..? Det brukar oftast handla om att han ska ”outa” massa skit om mig. Huuuu, hemska tanke! 🙂 Dum som jag är gav jag honom inlogget precis, frågan är om jag törs somna till fotpillet ikväll? 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mira
Mira
10 years ago

Det där med barnen, det går så otroligt fort. Tyckte inte det var längesen dottern var 2 o skrek efter äppeljuice det första som hände på morgonen, nu är hon 13 och precis just nu på ungdomsgården. Hjälp liksom, kan man stanna tiden lite, jag hinner inte med!!!
Sen har jag sonen på 15 också, lång som busen så nu är det han som klappar mig på huvudet o kallar mig för lilla mamma, hjälp igen 🙂

Klart du ska låta Tony gästblogga, vi ska nog se till att han sköter sig 😉 Nej men jag tror nog att det blir något fint om dig, tror gott om honom jag 🙂

Susanne
Susanne
10 years ago

Klart du ska låta Tony gästblogga va ju jätte länge sen han gjorde det.
Ja tiden bara springer iväg..
Börjar jobba om ca 2 veckor. Har varit hemma och varit föräldraledig i 1 år och 5 månader, helt sjukt va tiden går fort!! Har en son också som är 4 år känns som det inte alls va länge sen han va en liten bebis.
Va duktig du är med viktväktarna, dina promenader och joggningen!
Ha det toppen!
Kram

Marielle
Marielle
10 years ago

Jag måste bara fråga, vet att du och Tony var på Afternoon Tea någonstans för ett tag sen. Var någonstans var det? Vet du något annat ställe du kan rekommendera i Enköping, Örsundsbro, Uppsalatrakten? Det är lagom långt att åka för oss, och dessutom bor det barvakter efter vägen 😉

En annan fråga också, för länge sen gjorde Tony en förrätt, (tror det var Hannah o Peter som var gäster då) Tomat och feta bruschetta, har tänkt ända sen dess att jag skulle fråga om recept men det har visst inte blivit av tidigare… Om han vill dela med sig av det så vore jag väldigt tacksam.

Tack för en härlig, riktig vardagsblogg, om hur livet är helt enkelt 🙂

Niiinis
Reply to  Marielle
10 years ago

Vi var på Krägga Herrgård, rekommenderas starkt. Sen drar ju jag igång afternoon tea i höst också. 🙂

Det var en bruchetta som jag brukar göra han hade gjort. 🙂 Kan lägga ut ett recept på den senare idag. 🙂

Kram

sofia208
10 years ago

Låter som en givande dag för din del och såklart att du skall låta Tony gästblogga! Om jag inte minns fel har han skrivit här förut och vi var många som tyckte han borde starta en egen blogg då, eller minns jag fel? 🙂

Kramar

Mia
Mia
10 years ago

Vilken affär hittade du de där waffers kexen du hade lagt på bild här i inlägget?Jag har letat mej blå efter dom…

Nästa inlägg

ISADORAS nya lack China Nail Art

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x