Ryggskit, maskeradskit och bra skit

20130926-175831.jpg

I morse fick jag som sagt lite ryggskottskänning. På bilden står jag och håller i mig i ett dörrhandtag och ”ankar loss”. Det är ju värst när man kliver upp. När man går omkring som om man skitit på sig, eller som en anka. Tårarna rinner för det gör så galet ont. Som tur var så hade jag tigerbalsam flööööösch de luxe hemma. Den starkaste av dom, inte den som är vit och lite krämig. Den som är eldigt brun/orange. Den brukar faktiskt hjälpa, sätter igång blodgenomströmningen tydligen. Usch, tänk…jag minns när en innebandykompis gjorde så hon fick lite sånt i muttski. Hon skulle byta o.b men glömde liksom bort att hon hade tigerbalsam på händerna, schwop så tjoffar hon in den och sprang ut på planen. Efter en stund såg hon ut att ha svalt en elefant eller fått eld i baken. 🙂 Inte kul då men vi skrattade oss dubbelvikta efteråt. Allt gick bra, hon har muttski kvar. 😉 Hon har fött massa barn med den också….

20130926-181022.jpg

I morse åt jag mitt favvo till frukost. Finn-crisp med keso och banan. Helst ska det vara kanel på också. SKITGOTT! Antingen älskar man det eller så tycker man det smakar skit. Märkte det när jag la upp en liknande bild på instagram. 😉

20130926-181144.jpg

I morse när jag kom till jobbet så satte jag mig för att googla på vad det var för fel på min lur. Inget internet sen inatt. Hittade tre på Facebook och där stod det att det var driftstörningar. ”No SHIT Sherlock?” Det var dött kan man säga och jag får nervryckningar. Jag funkar inte utan min lur med alla funktioner. Använder den ju massor i jobbet så det kändes som jag plötsligt satt med en stenålderstelefon som det ”bara” går att ringa med. 🙂 Sen skrattade jag gott när jag såg att min puck (mobilt bredband) utlovade Turbo fart på datatrafiken. HAHAHAHA! Ja, för 25 år sen kanske det var turbo, idag är det då rakt INTE det. 😉

20130926-181540.jpg

(Jag vet att Du kollar bakgrunden nu och ba: JEFLA vad stökigt det var…..erkänn??) 🙂 🙂 Nä, men när vi kommer hem från förskola och jobb så brukar det bli precis såhär varje gång. Prylar tammefasen överallt. Milo slänger fram alla sina leksaker på 2 röda. Han är ju curlad precis som dom andra två. (Måste göra ”att göra” listor till mina barn och ha på kylen så detta curlande får ett slut.) I alla fall, om du skiter i det stökiga nu och fokuserar på Milos outfit. Jag är så glad att han äntligen vågade ta på sig en sån här maskerad dräkt. Han har nämligen TOTALVÄGRAT tidigare.

20130926-182118.jpg

Han älskar Jake och Piraterna och idag fick vi äntligen hem hans piratdräkt. (Funderar på maskerad på hans 5 årskalas). Jag hängde fram den och lät den hänga på stolen ett tag. Han sneglade på den och gick omkring som en katt kring het gröt. Ville men ändå inte liksom. Till slut, efter ett par timmar sa han. ”Nu vill jag ta på mig den”. Snabbt tog vi på honom dräkten och nu får vi inte av den. Troligen sover han i den nu. 😉

Nu ska vi äta kvällsmat. Idag ligger jag på soffan med en vetekudde under ryggen så det blidde liksom ingen matlagning efter veckomatsedeln. Istället slängde Tony ihop nåt så kulinariskt som spaghetti och korv. Gott som tusan tycker jag ibland! 🙂 Ikväll väntar ett gästinlägg från karln tyckte jag han hintade om. Nervöööööös….. Ja, vi hörs väl sen då. 😉

Ps: Maskeraddräkten är från Lekmer, du hittar den HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
west70
west70
10 years ago

Hej fina du!

Har en kronisk sjukdom som gör att bland annat ryggen känns av från och till, så jag förstår precis hur du känner.
Mitt har dock blivit så mycket bättre efter att jag fick diagnosen och därmed rätt hjälp ifråga om behandling och medicinering.
Kämpa på och hoppas det snart lättar.
Angående den ”stökiga” bakgrunden tycker jag bara det är befriande när någon faktiskt visar upp verkligheten;-).
Trevlig helg.

Kram

Riggan
Riggan
10 years ago

Hej!

Stackars dig som har så ont! Det är inte kul, vet hur det är. Har haft diskbråck och man känner sig ganska hjälplös när det smäller till. Vad gäller bakgrunden, såg jag inte nåt stök förrän jag läste din kommentar. Såg bara din söta ”unge”. Han är ju jättecool i kläderna. Hälsa honom det. Ha en trevlig helg och se till att bli lite uppassad av karl´n!

Söderböna
Söderböna
10 years ago

Vi ska ha piratkalas snart för våran 3 åring, han ääääääälskar Jake och piraterna så jag undrar vart du har hittat stövlarna? piratkläderna var också jättefina, oklart dock om vår son skulle ta på sig det. Kram!

sofia208
10 years ago

Men du stackare 🙁 Jag har aldrig haft ryggskott så jag vet inte hur det känns, men kan tänka mig att det är ett helvete. Hoppas det går över SNART!

Fina Milo, vad kul att han tycker det är roligt med maskeraddräkter, han kommer förmodligen bo i den ett tag framöver 😉

Hahahaha, det där med tigerbalsam och tamponger har man ju hört många innebandytjejer göra, ett antal genom åren man har lirat 🙂

Ha det gott!
Kram

Nästa inlägg

Mössor som hjälper…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x