Det närmar sig BLOGGEVENT

Snart ska jag åka på lunch med min karl. Hans inlägg kommer i eftermiddag har han lovat. Jag undrar ju vad det är han knåpat ihop så himla länge? 😉

20130927-110416.jpg

Sitter på jobbet och tillverkar posters för glatta livet. Nacken och ryggen strejkar som fan så vi får se hur längre jag klarar det idag.

20130927-110653.jpg

20130927-110658.jpg

Idag/imorgon kommer denna artikel ut i Ena Håbo tidningen. (En tidning som går ut i Enköping/Bålsta.) Där står det att jag samlat 200 bloggare men det har jag ju inte. Alla bloggar inte så känn inte att du inte kan gå om du nu INTE skulle blogga. 🙂

Över 150 anmälningar är nu inne. Platserna går åt hela tiden så planerar du att gå så anmäl dig är mitt tips. Du kan läsa mer om mitt 10 årsjubileum (BLIGGEVENT) HÄR. Några har också frågat om det finns nåt bra hotellerbjudande. Det kommer det att göra, åker till hotellet nu och kommer fram till nåt bra! 🙂 Mer info kommer!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
10 years ago

Men friden vad sugen jag blir på att åka på ditt bloggevent…..Kanske måste överväga saken med nån vän =) Verkar som det kommer bli så himla skoj och trevligt!!!

Nästa inlägg

Att bli mamma för första gången….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x