Erik Rapp IDOL

20130927-210720.jpg
Fredagsmys

Ligger i soffan och kollar Idol. Alltså, vi måste prata om Erik Rapp. Pojken är en sån begåvning så jag bara ryser i hela kroppen, vilken talang han är. Han sjunger så bra så jag ”snart inte orkar längre” som Anders Bagge sa. Jag får ju såna härliga mammakänslor för han är ett år yngre än Thedde och ett år äldre än Elliot. Jag tror jag vet hur hans mamma och pappa känner. En sån där larvigt galen stolthet som jag också fått känna med mina barn flera ggr. Det känns som man växer 2 meter rakt av. Det är flera ggr jag stått på läktare runtom i landet och varit stolt så jag gråter. När Elliot hoppat felfritt och när Thedde varit som en maskin i målet. Mmm, härliga ungjäklar! Vad skulle man göra utan er? ❤

Nu ska jag fortsätta kolla Idol! Hoppas du har en mysig kväll…

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
10 years ago

Ja men Erik Rapp… vilken kille ♥ Söt som socker och sjunger sååå fint!!!! Det kommer gå bra för honom 🙂

Ha en myspyskväll och helg!!!

Kramkram

Nästa inlägg

Tips på bra grej!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x