RÖVMÅNDAG

20130930-092859.jpg
Godmorgon!

Jag har varit ute på morgonpromme denna morgon. Ryggen verkar hålla till min stora glädje, ÄNTLIGEN får jag köra mina morgonrundor igen.

Det är dockRÖVMÅNDAG! Usch idag har jag riktigt fet måndagsångest. Den är såhär ibland och då är det riktigt illa…. Huuu! Tur jag har mycket och göra som jag kan grotta in mig i. Men, på fredag är Tony ledig med mig och Milo och vi ska alla på UnderBARA BARNmässan. Den kan du läsa mer om Loppipåsen [<—-LÄNK]. Påsen har en unik illustration av Sofia & Therese, tjejerna bakom succébloggen Hormoner & Hemorrojder. Väntar du barn eller nyss fått barn vill du inte missa denna härliga påse. In och registrera dig vettja! Den är värd över 450 kr!

Nä, nu måste jag jobba som en galning. Vi hörs snart igen! ❤ Har din helg varit bra?? Berätta!

20130930-093939.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
10 years ago

Ha,ha! Du är väl bara för skön! Blippar upp din blogg och får rövmåndag upp i ansiktet! Får mig ett gapskratt och känner mig på gott humör! Hoppas din dag blir bättre, tänk på att du är till glädje för andra iaf! Kram

Malin
Malin
10 years ago

Testade precis din specialare: Finncrisp, keso, banan och kanel. Riktigt gott ju! Tack för tipset!

Niiinis
Reply to  Malin
10 years ago

Visst är det MUMMA?!?! 🙂

Berit
Berit
10 years ago

Haha jag det kan man faktiskt kalla det…nu är det ju tisdag men känner att den passar in på detta inlägg också!!
Man har liksom inte kvar något av helgen i kroppen och det är sjukt länge kvar till nästa helg.

Niiinis
Reply to  Berit
10 years ago

Vi hoppas på att det går snabbare än vi hinner klura! 🙂

Nästa inlägg

Fest igår, trött i håret idag…..

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x