Köket

20131001-170138.jpg
Köket….

….fast utan de nya möblerna som låter sig vänta på sig, men den som väntar på nåt gott och FUCK YOU. Jag hatar och vänta. Tålmodighet har aldrig varit min starka sida. Men nu har jag liksom inget val ändå. 😉 Felet var vårt så därför dröjer det lite. Jag var och kikade på lampslingan ni föreslog på Lagerhaus. Den var ju cool men lamporna var tvärljusa så nu vill jag nog ha nån annan variant tänker jag mig. Well well….jakten fortsätter. Pappelina matta ska jag få utav en av er läsare, har bara inte hunnit hämta den ännu. Hur rart?! ❤

20131001-170611.jpg

Här är den lilla hyllan jag köpte på IKEA. Den heter HYLLIS och är en förzinkad historia. Kostar bara 99 pix, som hittat ju!

20131001-170619.jpg

Fönstret har vi här. Alltid svårt och veta hur man ska ha i fönstret tycker jag. Vi har rätt mycket insyn då köksfönstret har en loftgång utanför. Det har jag löst med mina stjärnor, dom skyddar faktiskt massor.

20131001-170817.jpg

Rosorna jag köpte på COOP. De förra jag köpte slokade på 3 dgr, dessa blir bara finare och finare. Undra vad det beror på? Att det kan vara så himla olika? Dessa har fått agera fredagsbukett ett tag nu, jag tror att jag snart går till blomsterhandeln och slår till på stort på fredagar. Nån riktig sån där homestyling håll-käften bukett. Jag tycker vi kan vara värda det för jag klipper tex hela familjen själv, tänk hur många buketter jag sparat ihop på det? Va va va? 😉

Det var det om det. Återkommer ikväll igen så vi hörs om en stund igen. ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
10 years ago

Ett tips är att köpa en dimmer till ljusslingan så bestämmer du själv hur skarpt du vill ha det 🙂 Finns på Claes Olsson eller liknande.
Tack för en mysig blogg! Kram

M
M
10 years ago
cbondesson73
cbondesson73
10 years ago

Finns en film man sätter på fönster är ett mönster an tror jag är en pelargon . Skyddar insynen .
Men tar ej ljuset . Ganska fräsigt .

Kim - Mamma till 2
10 years ago

Så himla fint! Vart hittar du alla fina prylar? 🙂

Nästa inlägg

BLOGGEVENT INFO

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x