ANNONS

SKJUT MIG

/

SKJUT MIG! Nu ska ni få höra varför?

Natten har varit eeeh….typ ”FANSIHELVETESJÄVLASKITPISSFAN” vad arg och uppgiven man kan bli just på natten. Milo är i nån konstig fas. Alltså, bökar…gnäller….gnyr… Vet liksom inte vad han vill? Igår hade jag utbildning med Me & I. Snart är jag färdig säljare av deras kläder, roligt. Så igår satt jag i telefonkonferens i 2 timmar… Mellan 20.15 – 22.15, under den tiden körde han en rajd 2 ggr med gap-bök-stök-intevetavadhanvill. Efter konferensen var jag tokpigg och satte mig för att kolla film med gubben. Då körde han nästa, jag gick upp tre gånger och luftade täcke och klappade på huvudet.

Kl 12 gick vi och la oss. Då drog nästa omgång igång. Inget var bra, till slut gick Tony in och la sig där. Jag vaknar vid halv 4 av någon som drar stockar så det ekar i hela huset. Det var inte Milo kan man säga. Jag hör hur Milo vaknar och så kommer dom in till vårt sovrum. ”Jag vill kolla youuuuuutuuuuuube” säger han med ögonen i kors, han är ju liksom inte pigg och utsövd här utan det känns som han griper efter halmstrån som kan göra honom pigg. ”Nej!” väser vi i kör ut i det becksvarta sovrummet. ”Det är mitt i natten” fortsätter jag väsa. Då drar han igång gråten från helvetet. Ni vet den där gapskrikiga varianten, när det känns som öronen ska lossna och krypa ut av sig självt och som om varje hårstrå på ryggen reser sig av obehag, klockan är liksom halv 4 på natten!!!!! Gråt låter som jordbävning och värsta sortens åska den tiden på dygnet. Jag vill inte att han ska väcka dom andra barnen varför jag snabbt försöker få tyst på honom. Till en början snällt, ”Älskade vän, alla sover nu, ligg här på mammas arm så killar jag dig på ryggen”….. Han fortsätter. ”Hjärtat, alla sover nu, det ska vi också göra”. När ungen fortsätter i en tonart högre blev det på det mest opedagogiska sätten du kan tänka dig!
”Slutar du inte gråta nu så kastar jag alla Dina leksaker”! Den är väl jättepedagogisk? Men vem fan orkar vara pedagogisk med en skrikande unge kl halv 4 på natten? Not me!

Till sluuuuut får vi honom att somna om. För att vakna en timma senare… Då är klockan halv 5. Aja, vem fasen behöver sömn när man kan vara uppe tidigt och njuta av dagen?!? 🙁 [<—-IRONI UTTA HELVITTI]

20131001-061655.jpg

Det är tur han är söt….

….och att Gud gett oss den där övermänskliga kärleken för våra barn. Annars skulle nog en rad ungar ligga till försäljning på Blocket den här tiden på dygnet! 😉 Nu en stor balja kaffe och Barnkanalen. 🙂

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00