SKJUT MIG

SKJUT MIG! Nu ska ni få höra varför?

Natten har varit eeeh….typ ”FANSIHELVETESJÄVLASKITPISSFAN” vad arg och uppgiven man kan bli just på natten. Milo är i nån konstig fas. Alltså, bökar…gnäller….gnyr… Vet liksom inte vad han vill? Igår hade jag utbildning med Me & I. Snart är jag färdig säljare av deras kläder, roligt. Så igår satt jag i telefonkonferens i 2 timmar… Mellan 20.15 – 22.15, under den tiden körde han en rajd 2 ggr med gap-bök-stök-intevetavadhanvill. Efter konferensen var jag tokpigg och satte mig för att kolla film med gubben. Då körde han nästa, jag gick upp tre gånger och luftade täcke och klappade på huvudet.

Kl 12 gick vi och la oss. Då drog nästa omgång igång. Inget var bra, till slut gick Tony in och la sig där. Jag vaknar vid halv 4 av någon som drar stockar så det ekar i hela huset. Det var inte Milo kan man säga. Jag hör hur Milo vaknar och så kommer dom in till vårt sovrum. ”Jag vill kolla youuuuuutuuuuuube” säger han med ögonen i kors, han är ju liksom inte pigg och utsövd här utan det känns som han griper efter halmstrån som kan göra honom pigg. ”Nej!” väser vi i kör ut i det becksvarta sovrummet. ”Det är mitt i natten” fortsätter jag väsa. Då drar han igång gråten från helvetet. Ni vet den där gapskrikiga varianten, när det känns som öronen ska lossna och krypa ut av sig självt och som om varje hårstrå på ryggen reser sig av obehag, klockan är liksom halv 4 på natten!!!!! Gråt låter som jordbävning och värsta sortens åska den tiden på dygnet. Jag vill inte att han ska väcka dom andra barnen varför jag snabbt försöker få tyst på honom. Till en början snällt, ”Älskade vän, alla sover nu, ligg här på mammas arm så killar jag dig på ryggen”….. Han fortsätter. ”Hjärtat, alla sover nu, det ska vi också göra”. När ungen fortsätter i en tonart högre blev det på det mest opedagogiska sätten du kan tänka dig!
”Slutar du inte gråta nu så kastar jag alla Dina leksaker”! Den är väl jättepedagogisk? Men vem fan orkar vara pedagogisk med en skrikande unge kl halv 4 på natten? Not me!

Till sluuuuut får vi honom att somna om. För att vakna en timma senare… Då är klockan halv 5. Aja, vem fasen behöver sömn när man kan vara uppe tidigt och njuta av dagen?!? 🙁 [<—-IRONI UTTA HELVITTI]

20131001-061655.jpg
Det är tur han är söt….

….och att Gud gett oss den där övermänskliga kärleken för våra barn. Annars skulle nog en rad ungar ligga till försäljning på Blocket den här tiden på dygnet! 😉 Nu en stor balja kaffe och Barnkanalen. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lindsie
Lindsie
10 years ago

Stackare

lindsie
lindsie
10 years ago

Hmmm, det va ju mycket som stod i min kommentar

Amy Toivainen
Amy Toivainen
10 years ago

Haha 🙂 Förlåt för att jag skrattar men det är så skönt att man inte är ensam om det! Jag är hög gravid och vår tös kan komma vilken dag som helst.. Vår son blir 3 år i november och har precis börjat sova i ”stor säng”.. Så inatt hade han en mardröm och kom in till oss vid 2, efter det så vaknade 2 gånger av att han drog mig i håret, han puffade, buffade, snodde min kudde, gnällde och sparkade mig i ansiktet 3 gånger!! Kan säga att han var mindre populär imorse när man dessutom blev väckt av att han stod 2 cm ifrån mitt ansikte och skrek för att jag låg på hans filt.. Hej ljuva 1 oktober och tisdags morgon 😉

Hoppas din övriga dag blir bättre!

Lindsie
Lindsie
10 years ago

Stackare

Anna-Maria
10 years ago

Om det är till någon tröst ska vi alla föräldrar nog igenom denna fas. Faktum är att min man skrev en Blocket-annons och skickade till mig för ”godkänning” innan han skulle lägga ut den. Han hade slängt med 3-hjulingen också för att lättare bli av med dottern .. hehe. Jag godkände såklart inte annonsen och dottern är nu 7 och lugnet har lägrat sig – eller ja, nu har vi en minitonåring istället. Men det är ett annat kapitel. 😀

Helen
Helen
10 years ago

Usch vilken natt! Inte kul alls. Snacka om att sömnen är viktig för ens välbefinnande. Angående pedagogiken så kan man faktiskt inte begära hur mycket som helst klockan halv fyra på morgonen…! Jag hade kört jag-slänger-alla-dina-leksaker-kommentaren redan första gången…
Hoppas att du får en bra dag trots allt!

Carina Högberg
Carina Högberg
10 years ago

Fy vilken natt!Känner igen det där, inge roligt alls:(
Men som du säger:tur dom är söta;)
Hoppas kommande natt blir bättre!
Hoppas du får en fin höstdag trots tröttheten:)

Lisa
10 years ago

Stor kram till dej i dag då så du orkar kämpa dej igenom tröttheten!
Jag har vaknat genomförkyld, men är tack å lov ledig å hoppas kunna kurera mej lite… .D
Kul att du ska bli Me&I-säljare! 😀
Ha en bra dag!

marie
marie
10 years ago

Min son är lite oroligt lagd. Han vaknade varje natt och gallskrek. Kom på till slut att det enda som gällde var att gå upp och göra välling och lägga honom i en säng bredvid mig. Höll på så här tills han började skolan. En orolig själ som sagt.

Annika K
Annika K
10 years ago

Fy vilken natt :/
Och vem fan orkar vara pedagogisk?

Viktigaste är nog att han inte ska tro att vara vaken på natten
ska vara kul.

Tyckte du gjorde ett bra jobb.

Kraaaaam

Linn
10 years ago

Nina! Vilket verkligt och roligt inlägg av dig 🙂 det känns väl skönt att veta att man inte alltid är eller orkar att vara pedagogisk va!!
Min största är 4,5 år och hon har börjat sova hela nätter vid ung 4årstiden, Jisses 😉 undrar hur det blir med den lilla på 9 veckor?!
Hoppas att det blir bättre snart! Det låter som nattskräck?
Kram!

Jaana
10 years ago

Lapset osaa sit välillä olla tosi ihania 😉

Kiva, että alat myymään Me&I. Jos vaan haluat niin
Voit tulla meille pitämään esittelyn 🙂

Nästa inlägg

Utbildning

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x