Kärlek till Dig!

20131003-085111.jpg

Vill börja med att tacka för alla mejl jag får! Det är så mycket kärlek och värme i dom och t.o.m så jag ibland kan vara en god vän till Dig fast jag knappt vet vem Du är. Att ni tar er tiden och skickar sån kärlek till mig är så fint, det är nätkärlek på hög nivå. Det gör mig oerhört glad och gör så jag vill fortsätta blogga för resten av mitt liv. Även om kommentarsfälten ibland gapar tomma så vet jag att ni läser, det känns såklart roligare att få era kommentarer som är som ett kvitto på mitt bloggande men jag försöker tänka att ni ändå är där. Sedan får jag ju dessa underbara mejl.

När jag är ute och rör mig så får jag ibland ett vänligt leende, en nick eller någon dom bara tittar igenkännande. Då brukar jag tänka ”Undrar om hon läser min blogg eller kanske minns mig från TV?” Det är då det är så fantastiskt när ni kommer fram, jag blir verkligen glad som ett barn av det. 😉 Glöm inte det om du springer på mig.

Sådär, då har jag fått ge Er lite kärlek tillbaka. Det är viktigt! Tack för att just Du läser här. Tack för alla snälla kommentarer! Tack för era inputs och idéer om ditt och datt. Det betyder massor! ❤ KÄRLEK!

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tessan
Tessan
10 years ago

Härligt med kärleks spridning eller hur.Jag vet själv att det känns viktigt att få kommentarer på det man skriver,man vill ju liksom få respons även om man vet att människor läser utan att lämna ett avtryck!
Det är inte alltid jag gör det heller men idag så….

AJ LAJK JU A LOTT!!!!

Kram Tessan

Vickis
Vickis
10 years ago

Kärlek tillbaka till dig fina Nina!

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Like you right back! 🙂 Jag har oftast en leende på läpparna när jag har läst dina inlägg. Uppskattar väldigt mkt att man får vara med på din och din familjs resa genom livet och ”den gråa” vardagen.
Stor KRAM till dig!/Louise

Marie
Marie
10 years ago

Längtar varje morron att få se efter vad du hittat på för bus 🙂 Du vågar verkligen ge av dig själv. Därför är det så härligt att läsa.

Kram Marie

Jessica
Jessica
10 years ago

Vill tacka dig tillbaka,tycker du är helt underbar. Man får mycket skratt, och känner igen sig mycket när man läser din blogg. Ha det så bra kramar Jessica

sofia208
10 years ago

Right back at you underbara Nina!! Tack för att du bjuder oss på bitar ur ditt liv, för att du ger oss tips och idéer, ett stort leende framför datorskärmen, en spark i baken eller bara omtanke när vi behöver det 🙂

Många kramar!

Liselott
Liselott
10 years ago

Tycker du verkar vara en rolig, varm och ärlig människa, precis så som en vän ska vara.
Känns som du är väldigt lätt att tycka om 🙂
Lovar att säga hej om jag springer på dig någon gång.

Kram från Liselott i Helsingborg

Ja vet, kan vi inte ha en liten berätta om sig själv här inne, så vi får litet hum om vem vi alla är.
Vi kan ju välja ut några frågor både enkla och lite kluriga. . .typ var vi bor och hur gamla osv plus lite favorit maträtter, djur och filmer och så där och kanske lite djupare vad vi drömmer om eller våra bästa sider eller vad vi brinner för . . . .eller vad som helt.
Om du Nina skriver en liten lista och svarar, så svarar vi andra bland kommentarerna sen.
Kul att veta lite om vilka som läser här inne 🙂

Kram!!

Ylva på Åland
10 years ago

Tänker alltid på dig när vi far på dragracingtävling till Kjula (Eskilstuna). Kör ju via Enköping då från färjan 🙂

Nästa inlägg

Vidrig cykeltur!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x