Bilder från UnderBARA BARNmässan

Ja vi kom hem till slut, tog över 2 timmar bara. Sitter och kollar IDOL nu, fredagens höjdpunkt. Vi har just ätit….. gissa vad? Tadaaaaaaaaaaa….tacos!

Tänkte jag skulle visa bilder från dagens UnderBARA BARNmässa.

image

image

Det fanns sjukt mycket för barn att göra. Såå kul för honom. Suttit på massa olika springcyklar och lärt sig balansera på en sån. Han har fått ett snickarmärke då han klarade både att skruva, spika och såga. Självaste snickar-Björn från Äntligen Hemma var där. Så om lilla mamma vill ha lite ögongodis och sitta och dregla till medan lillan/lillen spikar och skruvar är det perfekta stället, basattnivet. Håll koll på de små fingrarna bara så ni inte dreglar för mycket och lillen/lillan sågar fingrarna av sig. 😉

image

Detta är dessutom för en god saks skull. Hans företag samarbetar med BRIS. Så….mammies, åk dit och dregla. 😉

image

Det här är Jenny. Hon driver företaget BUSMONSTER som jag skrivit om förut. Hon är helt galen den här Kiruna jäntan. Hon syr ALLA dessa mössor helt själv. Jag frågade henne hur många det är…det ville hon inte ens tänka på sa hon. 🙂 Ni kanske har förstått att jag bara ÄLSKAR mössor! Å vill man ha massa olika så har Jenny det kan jag lova. Kolla in hennes hemsida Busmonster.

image

Dessa härliga fick följa med hem till mig och pojkarna. Kolla in min leopard mössa? Wooooow. Thedde och Elliot en varsin med stjärna och Milo en med ugglor och så är den fleecefordrad. Varm och bra!

image

Sedan fick dessa varmfodrade Geggamoja mössor till mig och Milo följa med så vi matchar lite. Kan man få för många mössor? Nope!

image

Å så en av favvomärkena. Rockefella såklart. En hoodie och en tröja till Milo. Till mig själv blev det en så sjukt cool klänning, den ska jag ha på mitt bloggevent så den får du se sen.

image

Jamen sen då? Ibland får jag så himla lyxiga grejer så jag tammetusan rodnar. Ut till mässan fraktades detta bud från Arla. Hur gulliga är dom då? Alltså såhär, jag får aldrig bud då jag inte bor i Sthlm. Det är fler ggr som jag fått mejl om saker som ska komma med bud men när de får veta att jag bor i Enköping så går det inte att frakta. Jag förstår verkligen det. Dock så gjorde dom sitt yttersta så jag skulle få detta bud, tack ifrån djupet av mitt hjärta. Tänk att folk sitter och jobbar med sånt här och roddar och fixar så jag ska få den här härliga lådan med ingredienser till kanelbullar. Va? Tack!♡ Nu ska jag baka så det brinner om det, inte ikväll men imorn!

Hörrni, det var så sjukt svårt att välja någon i Jysk tävlingen så jag måste läsa om alla drygt 100 kommentarer. Så håll ut, imorn får ni veta. ♥ Nu kolla IDOL igen….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Beundransvärda Stockholmare

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x