Lördagsgöror

Vädret just nu….

20131005-175308.jpg

….är sådär. Eller det är helt åt helsicke faktisktw. Regnet öser ner här verkligen. Well well, det är hösten som visar sig från sin sämsta sida bara.

20131005-175417.jpg

Jag har just kommit hem från en riktigt mysig tur till IKEA med min mamma och syster. Vi har skrattat så tårarna runnit och så har vi shoppat. En perfekt lördagseftermiddag när den ändå är regnig. De två stora barnen har varit på vift och Tony och Milo har varit hemma och myst. Ni vet att Tony är lite förkyld, det vet vi ju hur det är med det? Nu blir det till att ta hand om honom…..även om det är en liten förkylning. En annan har haft både magsjuka, mjölkstockning och 40 graders feber men ändå varit uppe och ammat med skidbackstuttar och bytit blöjor med feberfrossa. Äsch, fasen….karlar kan faktiskt vara jäkligt mjäkiga ibland alltså? Eller? Har du en ironman där hemma?

20131005-175830.jpg

Tidigare idag hade vi frukostdejt med en av mina bästa vänner Maria och hennes karl Andreas och så sötaste Noel som leker så himla bra med Milo. Milo är nämligen en aningens impad av Noel. Dom är födda samma år men Noel i Januari och Milo i december så ett helt år skiljer på dom ändå. Allt Noel gör ska Milo göra. Har Noel havrepuffar i filen så ska Milo ha samma. Sitter Noel på knäna så ska Milo göra det också. Ja men du vet, fetimpad liksom. 😉

20131005-180748.jpg

Suddig bild på oss här i bilen. Nu är vi i alla fall på väg till John & Eva. Vi ska käka ihop och ha lite lördagshäng med kidsen. Mysigt och lagom.

Vad gör du ikväll?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ruskigt tidig morgon!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x