Godmorgon RÖVMÅNDAG

Godmorgon RÖVMÅNDAG! Känner mig som ett urskitet päron, har sovit konstigt inatt. Legat vaken, somnat, haft mardrömmar, legat oskönt, haft ont överallt, läst, somnat om och nu sista timmarna har jag legat på soffan och sovit. Känns som natten varit 147 timmar lång på nåt sätt. Givetvis är man som tröttast när man ska kliva upp. Det är då jag försöker tänka att alla andra också har tufft att komma upp, att det sitter fler människor på sina sängkanter med rufsigt hår och påsar under ögonen och försöker starta den här måndagen. Inte sant? 😉

20131007-070110.jpg

20131007-070116.jpg

Jag försöker kickstarta denna dag med lite tända ljus och mys innan jobbet. Denna veckan är superhektisk för mig och kommer nog vara lite hysterisk då jag har mitt BLOGGEVENT på torsdag. Har du inte anmält dig än kan du läsa mer om det HÄR. Det finns lite platser kvar ifall du känner att du vill komma.

Nu blir det frukost. ❤ Hörs snart igen! Ska starta en ny tävling idag och så ska jag svara på lite frågor. Du ska också få se mina ursnygga nya skor! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
10 years ago

Sitta på sängkanten med rufsigt hår är en underdrift.. tänk snarare, sparka ur sig själv ur sängen i sömnen, fötterna ner på iskalla golvet och mobil-larmet skriker för fullt, ögonen sitter fast nere i knävecken och katterna skrapar klorna på sovrumsfönstret för att dom vill in när Micke precis släppt ut dom när han åkte till jobbet.. så kändes min måndagmorgon..

Godmorgon 🙂

Jenny
10 years ago

Hoppas resten av dagen blir bättre än din natt/morgon!

Kristin Nygren
Kristin Nygren
10 years ago

Usch da, låter inte roligt men hoppas att resan av dagen blir mycket bättre.

Kram på dig!

annorlunda underbara
10 years ago

Åh en sån tråkig måndag, tur det dröjer 6 dagar tills nästa 🙂
kram Jess

http://www.annorlundaunderbara.com
DAGENS UNGDOM 2013

evachristina
evachristina
10 years ago

Hej! Vill bara önska dig en bättre start på resten av veckan! Kram

sofia208
10 years ago

Tro mig, det är fler som vaknar med den känslan på måndagsmorgnar 😉

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – Spaghetti Bolognese

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x