Vinn lammullsfilt från Geggamoja!

20131007-143622.jpg

Nu var det dags för en ny tävling! Jag var ju på UnderBARA BARNmässan i helgen och fick se den här filten. Ämen på riktigt?! Hur fiiiin….? Jag ser att den här är lika fin på Milos säng som i vagnen eller pulkan. Den är garanterat varm också.

Filten är i 100% ekologisk lammull. Den håller fukten borta så den måste vara helt perfekt i både pulka och vagn. Den kostar 399 kr men nu kan Du vinna den här på Niiinis bloggen.

För att tävla gör du såhär:

* Skriv bland kommentarerna varför Du ska vinna filten.

* Dela inlägget genom att klicka på LIKE ikonen nedanför detta inlägg.

Tävlingen pågår till måndagen den 14/10, vinnaren presenteras här på bloggen den 15/10.

0
Subscribe
Notify of
guest

64 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Denna filt hade varit bra att ha med sig till bl a fjällen dit vi ska i vinter. Det blir alltid fika i backen efter skidskolan, så denna ullmysiga filt hade varit perfekt att sätta sin kalla stjärt på. 🙂
Kram Louise

Mariah Geijer
Mariah Geijer
10 years ago

Jag vill vinna denna snygging så att jag och barnen kan åka snowracer i vinter utan att frysa om rumpan 🙂 Eller om jag lyckas bli gravid nån gång så får bebis ha den oxå 😉

carolin Andreasson
carolin Andreasson
10 years ago

Hej! Jag skall till min STORA glädje bli mormor i mitten på smällkalla Januari,så denna filt hade ju varit toppen att ge till min dotter så hon kan lägga den i vagnen eller i sängen till mitt nya lilla barnbarn <3
Riktigt snygg färg också på filten den passar ju till både pojke och flicka<3 För jag vet ju inte vem som är därinne i magen.
Kram till dej Nina för din fina blogg! <3

Karre
Karre
10 years ago

Jag vill ha den till nån av mina små! Skulle jag vinna den måste jag genast köpa en till dom andra! Passar bra i Lappland där vi bor!

therese hagman
therese hagman
10 years ago

Åhh den vill Svante såå mkt vinna.. :), Hans vagn passar perfekt tillsammans med filten och såklart det bästa av allt.. Såå varm och snygg han skulle bli i vintern när vi promenerar här i vår underbara småstad.. 😉

Helena Isaksson
Helena Isaksson
10 years ago

Jag borde vinna denna filten till min allra sötaste lilla Nova, bara för att hon är den snällaste snart 5 månaders lilla bebis en manskap önska sig:)

Helena Isaksson
Helena Isaksson
10 years ago

Mamma (ska de ju vara)

marie
marie
10 years ago

Nu tycker jag att det är min tur att vinna! Brukar aldrig vinna nåt;) plus att om jag väntar mitt andra barn i november;) det vore ju kanon att ha den i vagnen! GOS gos kram marie

Lenhil
Lenhil
10 years ago

Hej Nina!
vill börja med att tacka för en mysig blogg.
Jag skulle gärna vilja vinna denna fina filt så att jag kan ge den i julklapp till en gullig liten tös, då håller hon håller sig varm och go i vinter.

Höstkramar till dig

Linda Lundh
Linda Lundh
10 years ago

Vill vinna den till mina underbara små grabbar, så dom håller sig varm i vinter.

Eva Hargefeldt
Eva Hargefeldt
10 years ago

Jag har varken fläkt eller värme i bilen 😀 Så denna vore perfekt att lägga över benen!!

Charlotte Eriksson
Charlotte Eriksson
10 years ago

Perfekt snygg filt till Wilma att ha i vagnen eller i pulkan

Anna
Anna
10 years ago

Å då jag skall bli mamma för första ggr i januari så skulle denna vinst vara toppen 🙂 En varm gosig filt till bebisen 🙂 Håller tummen för vinst!

Nettan
Nettan
10 years ago

Hejsan! Tack för en helt underbar blogg 🙂 Jag skulle så gärna vilja vinna pläden till mitt lilla barnbarn Maja som HAR EN FARMOR SOM VARKEN KAN STICKA ELLER VIRKA ELLER FÖR DEN DELEN INTE HANDARBETA ÖVERHUVUDTAGET.Detta stackars barn ska ju inte behöva frysa rumpan av sig bara för hennes farmor har tummen mitt i handen, tycker jag 😉

Emelie Norberg
Emelie Norberg
10 years ago

Hej! Den här filten skulle värma min goa son i sin vagn och i pulkan i vinter. Har inte hittat någon fin filt till sonen som inte är bebisblå eller puttinuttig, men den här filten var ju bara för fin!

Håller tummar och tår

//Emelie

Hanna Wallen
Hanna Wallen
10 years ago

Vill gärna vinna denna filt till mina tvillingpojkar Walter och Malcolm så de inte fryser i vinter, skulle vara kanon för då behöver jag bara köpa en! 🙂

Fatima
Fatima
10 years ago

Hej
Vore himla kul å och vinna den fina filten.. Perfekt att ha med i pulka backen och sitta på när vi fikar.. Eller mysa med inne efter vi har varit ute.. Med vänlig hälsning, Fatima Ekhagen

Carro
10 years ago

Oh denna filt var ju helt underbar!! Den skulle passa perfekt i vår lilla sons vagn då vi är ute mycket och han behöver en ordentlig filt i vagnen nu när kylan kryper på!

Therese
Therese
10 years ago

Hej!
Har delat ditt inlägg på facebook.
Jag vill vinna filten till min vän som ska bli mamma för andra ggn, båda barnen ivf så hon har kämpat sååå länge. Är så glad för hennes skull. Om det bli en tjej så vill hon absolut inte ha rosa, så denna hade passat sååå perfekt – precis hennes stil!

Eva-Lotta Lundin
Eva-Lotta Lundin
10 years ago

Hej! Läser din blogg varje dag med glädje. Är själv mamma (och styvmamma) och ska bli mormor för första gången i december. Skulle vara så roligt att vinna filten till nytillskottet.

Englamo2
Englamo2
10 years ago

Vill verkligen vinna en gång jag också..*L*
Har ju en kusin som fått en underbart söt liten Ida, 8 veckor nu.
Vore en fin present till henne så hon håller sig varm i vinter.

Kram

Maria Johansson
Maria Johansson
10 years ago

Jag vill så klart vinna den fina filten. Ska få en bebis i december (bf 21/12) så den hade varit perfekt att ha till vår lilla knodd.

Marielle
Marielle
10 years ago

Mina döttrar bråkar om de filtar vi har för att de vill ha en filt att goda med. Det vore perfekt att få en filt till dem.

Marielle
Marielle
10 years ago

Gosa ska det vara 🙂

Matilda
10 years ago

Är meed! 🙂

Vill vinna den till lillebror som beräknas ploppa ut den 1 januari. Han kommer få hänga med en hel del i vagnen när vi hämtar/lämnar storebror på dagis osv i snöslask och annat rusk, så då skulle han nog tycka att det vore mysigt att ha denna varma, goa filt hos sig 🙂

Delat inlägget på fb.

Kram Matilda

Anna
10 years ago

Är världens mest frusna människa, så filten skulle vara min ”räddning” i vinter. Dessutom skulle den vackra röda sömmen fånga upp den röda färgen i vår vardagsrumsmatta perfekt 🙂

Tack för en grym blogg! Den enda jag läser VARJE DAG.

Camilla
10 years ago

Jag vill vinna filten för att jag (och resten av familjen) älskar att sno in oss i varma sköna filtar tidiga mornar som sena kvällar, särskilt nu i höstburret.
Kram Camilla

Anneli
Anneli
10 years ago

Är mormor till en liten Elias på 9 månader. Han bor alldeles för långt borta (5 timmar med bil…) och skulle kanske behöva värmen från denna då jag har möjlighet att krama honom alldeles för sällan!

Jenny Sjöberg
10 years ago

Vi har en varmblodig kille. Åkpåsen kommer därför att få vänta ett tag till, men en mysig filt att svepa runt honom under kyligare promenader vore toppen.
Den skulle också passa perfekt i pulkan i vinter. Varmt och gosigt får vår lille prins Ian det!
Dessutom ska vi en sväng till Sundsvall i slutet av oktober och i Norrland ska det visst vara kallt har jag hört… 😉

Delat länken.

Mamalivingit - Blivande fembarnsmamma
10 years ago

Jag skulle vilja vinna just för att det är det enda som saknas nu inför våran lilla femmas ankomst (är beräknad till den 12:de).
Och vad skulle inte vara bättre än en superfin och mjuk filt att gosa ner sig med en liten nyfödd i 🙂

Tessan
10 years ago

Heeej’Jag vill vinna filten till vårt andra kommande barnbarn…

Anna K
Anna K
10 years ago

Den skulle sitta som en smäck i min bebis låda… som jag sparar riktiga gobitar i – till mina så småningom kommande barnbarn 🙂

mamma till 3 och mormor till 10
mamma till 3 och mormor till 10
10 years ago

Håller på att renovera gästrummet , i vitt och grått, och denna filten hade passat utmärkt i stora läsfåtöljen, som ska införskaffas.

Helén Åkerman
Helén Åkerman
10 years ago

Åh vill vinna för att jag och dottern är såna filt suckers att det alltid är kallt och behövs över en i soffan!!

Bella
Bella
10 years ago

Hej! Först vill jag tacka dig för att du skriver så att det känns både ärligt och härligt! Jag skulle vilja vinna denna filt för att jag älskar geggamojja och vill dela med mig av det till min allra bästa vän sen 19 år tillbaka! Hon väntar sitt första barn beräknat nästa vecka den 18 oktober och jag tror att det skulle bli den bästa välkommen till världen present den lilla/lille kan få! Själv har jag två barn, 5 år och 1,5 år som precis fått nya fina geggamojja mössor! Tack!

Maria Norberg
Maria Norberg
10 years ago

Vi väntar vårt tredje barn i februari. Detta blir vår sladdis då storasyskonen är 12 och 14;-) Vi har inte kvar så mycket från deras bebisperiod så en filt vore toppen att värma med då det blir en vinterbebis;-:-)

Mari Aava
Mari Aava
10 years ago

Jag vill vinna en mysig filt till min sambos brorsdotters bebis. Varje barn ska känna sig varm även om de inte är i föräldrarnas armar.

Linda
10 years ago

Åh, vilken mysig! Jag skulle gärna vilja ha den till min lilla Stella på två månader. Vi har det riktigt kyligt här hemma om morgnarna, då skulle den vara perfekt!! 🙂

Tanya Stenling
Tanya Stenling
10 years ago

Åh! Min yngsta sin älskar att sova ut, han sover så mkt bättre. Jag går ut flera gång och kollar så att han inte är för kall, min man är likadan. Vi har köpt en massa underställ, lager 1 & 2, filtar, ”bäst i test” overallen. Men aldrig tänkt på en ullfilt. Jag skulle verkligen vilja vinna filten, önskan om att den håller mitt barn varm & en stund i lugn och ro. Veta att han är varm och jag kan ta hand om mig själv någon extra minut.

Malin
Malin
10 years ago

Vill verkligen vinna den här underbara filten! Väntar mitt första barn och vill så att bebis ska ha det mysigt, skönt, gosigt och mjukt när han/hon kommer ut om lagom till jul 🙂

Linda
Linda
10 years ago

Vilken underbar filt! Skulle bli perfekt julklappen till våra söners första och efterlängtade kusin!

Josefin
Josefin
10 years ago

Sonen filten skulle få ha, i vagnen på dagis där han sover middag var dag. Varmt och gott det skulle va, även om det i luften kallt skulle va. Håller nu mina tummar och tår och hoppas att filten blir vår =)

Annika
Annika
10 years ago

Vi väntar vårt första efterlängtade barn i januari, och skulle verkligen behöva en så vacker filt till vår lilla bebis!

emelie viljamaa
emelie viljamaa
10 years ago

sonen älskar att leka med geggamoja, då han kommer in från kylan då behöver han värmas med en geggamojafilt 😉

Petra B
Petra B
10 years ago

Helt underbar filt!
Den skulle jag gärna vilja vinna till min Milo som fyller 1år nu i oktober.
Och när inte han använder den så kan ju mamman låna den 🙂

Petra B
Petra B
10 years ago

Helt underbar filt!
Skulle jag gärna vilja vinna till min Milo som blir 1år nu i oktober.
Och när inte han använder den kan mamman få låna den 🙂

Isabelle Krämer
10 years ago

Låt mitt barn få värma sig i goa lammullsfilt, även så när vädret är milt. När det är kallt, ruggigt och blött, låt mitt barn känna värmen från den skönaste lammullsfilt han någonsin mött. Håll ben och fötter varma i vagnen, ösregnen,pulkan och ishalkan. Då leker vi bäst, sover härligt och med vädret förenligt. Mitt barn förtjänar en förnöjsam höst!

marlene
marlene
10 years ago

Perfekt i barnvagnen till Elsa nu när det börjar bli ruggigt ute!

Maria Nilsson
Maria Nilsson
10 years ago

En fin ullfilt från geggamoja vore toppen att vinna.
Den kommer hålla min son varm go
På upptäcksfärd i vinter med alla snögubbar han kommer finna
Med filten i vagnen min son kommer sova i lugn och ro

Elin
Elin
10 years ago

Jag är ingen hejare på motiveringar, men en liten motivering är att jag ville ha denna filten sen jag såg att den skulle komma ut i deras kollektion. Enkel och bra motivering för en som inte har någon fantasi

Nästa inlägg

Nya billiga boots

64
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x