Eftermiddag med allt möjligt

Gokväll! Jag sitter just nu med Milo i mitt knä. Han ligger med huvudet i mitt knä och är så trött så han jolar. Han brukar somna runt 8 så nu är det lite övertid. Jag ville mest koka in och säga hej och Gokväll sådär. Eftersom jag i vanliga fall inte har nåt liv på hösten så brukar jag börja slumra den här tiden. Men nu tänkte jag att jag skulle skriva några rader, om allt och inget.

20131008-201847.jpg

På UnderBARA BARNmässan träffade jag fina Wenche. Hon är ägare av HÄR. Jag har ju många favoriter där till Milo, klänningen som Wenche har på sig ska jag ha på mitt BLOGGEVENT. Har du anmält dig förresten? Ja, om du tänkt gå alltså? Rockefella kommer att ha lite härligheter på prisbordet bl a.

20131008-202424.jpg

Igår landade det 200 små våreldar på mitt jobb. Dessa ska läggas i goodiebagsen. Så sött tycker jag, jag blir nästan avis på goodiebagsen. Jag vill också ha en. 🙂 Är ni några som vill bo kvar i Enköping efter eventet så har ni rabatterat pris på First Hotel här i Enköping. Ring då hotellet på 0171- 47 80 80 och ange Niiinis så får ni rabatt på rummet.

20131008-202932.jpg

Idag när vi kom hem från förskolan tittade Milo på mig och sa: ”Du mamma, jag ska ta datan och kolla om det kommit några sms till mig” sen satte han igång sin pratande dator. Den är dessutom alltid inställd på finska så tanten pratar alltid finska. Milo tycker det är skitkul. Det bor nog en liten finsk pinne i honom också. 😉 Men vad roligt att dom snappar upp såna saker. 🙂 Det är såna här saker man kommer minnas när dom växer upp, tur jag har bloggen.

20131008-203243.jpg

Här hänger nu Me & I kläderna. Jag har lagt dom i ”ingångsordning” som det så snyggt heter. Har haft huset fullt av folk som provat kläderna sen i eftermiddags. Det kommer bli 4 ingångar med massa härliga kläder. Jag håller som bäst på att bekanta mig med varje plagg så jag säger rätt saker på modevisningen. Barnkläderna är så retro och så coola så det är svårt att inte bara köpa allt rakt av. Jag har också hittat många godingar bland vuxenkläderna, säger bara magic pants, chinos, yogapants plus alla sköna tröjor i underbara material. Hösten blir skön och överkomlig om man sitter i sköna mysisar varje kväll, så är det ju…

Aja, nu ska jag kolla TV med födelsedagsbarnet här hemma. Han har just öppnat sitt paket med lite kläder i, sen var jag och hämtade ut hans klocka som varit på lagning så jag tror jag har en nöjd och glad man här bredvid mig. Bara för det så ska han få göra lite fotpill på mig nu, bättre present kan han väl inte få? 🙂 🙂 🙂

Trevlig kväll! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina - Glamourmamman
10 years ago

Gud vad kul att fixa ett stort event!! Jag hade ju en liten träff i Ullared i våras (med bl.a. Fnulan, Meekatt, m.fl), så galet kul att träffa dessa sköningar IRL 🙂 Men lite jobb är det ju också med en bloggträff, hihi!

Kram Nina

Maria
Maria
10 years ago

Hoppas det finns plats kvar ikväll. Maria Björkström och Anna-Karin Rigo

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – LAX MED FETAOSTTÄCKE Viktväktarrecept

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x