Det dåliga samvetet

Hej min vän! Nu har jag landat hemma efter en minst sagt hektisk dag, imorn är det äntligen dags för mitt BLOGGEVENT. Jag har sprungit på flera stycken som ska komma under dagen här och alla är så förväntansfulla, det gör mig glad. 🙂 ❤ Just nu känns mitt huvud stort som en luftballong, allt känns kaos och som att jag har noll koll. Hoppas det känns bättre imorn, Tony är ledig och ska hjälpa mig rodda det sista inför kvällen imorn. Vi har just ätit en jättegod middag som jag tänkte bjucka på recept på imorn. Nu klippet ögonen redan, Milo somnade för en halvtimma sen, han verkar gå i mammas fotspår han. 🙂

Kom och tänka på en sak. Detta dåliga samvete som alltid gnager i oss för olika saker. Jag tänkte stolpa upp några av mina ”dåliga samveten” så får vi se om vi har samma?

20131009-184103.jpg

1) GRANNENS BLOMMOR ger mig förbannat dåligt samvete. Kolla på bilden bara? Jag har verkligen knäppt en bild på deras blommor för det är ALLTID såhär fint. Då får jag dåligt samvete för att jag har några spretiga gamla Mårbackor som står och halvt frusit ihjäl utanför dörren. Inte hinner jag ta tag i det heller så VARJE GÅNG jag passerar hennes blommor så slår detta mig!

2) NÄR STRESSEN STÅR HÖGT I TAK så hinner jag inte med mina barn riktigt. Idag har Elliot fått tandställning, jag hade velat haft hans huvud i mitt knä hela eftermiddagen och klappat om honom nu när han har ont, istället har jag jobbat som ett svin och stressat järnet. Jag fick hämta Milo senare idag för jag har så sjukt mycket och göra. ”Jag har väntat läääääänge på dig mamma” sa han när jag kom idag. Det dåliga samvetet ba: BOOOOOOM i bröstet.

20131009-192226.jpg

3) NÄR STRUMPORNA INTE PASSAR och man får gå med olika. Här demonstrerar jag det dör dig dessutom. Satt och väntade på maten i ugnen och klippte av den här bilden. Men alltså såhär, vi tvättar som tokar. 3 barn i familjen och en morsa som byter kläder varje varje dag, ibland fler ggr per dag gör att det blir PLENTY tvätt. Jo, så vi tvättar. Sen försvinner ju strumporna ifrån varandra och man ba: ”Vem åt upp alla Milos högerstrumpor?” Jag ger mig fan på att det sitter nån liten tomte i tvättmaskinen som syr en lång JEFLA matta utav våra högerstrumpor. Så nu ligger alla våra strumpor i en IKEA påse (blå) och så letar vi i den varje morgon. Ämen skjut mig, orka? Då blir det lite olika. Igår hade jag en marinblå och en ljusblå strumpa på mig, snark. Ja, men ge mig tiden och ordna detta nu så jag slipper mitt dåliga samvete.

20131009-192744.jpg

4) DETTA KVÄLLSSOVANDE PÅ HÖSTEN… Jag orkar inte hålla mig vaken kvällstid och detta pågår varje höst och vinter. Mamma var/är likadan. Jag missar allt. Allt på TV, att umgås med min familj, tammetusan t.o.m så jag missar kvällsgoset med katten. Så, när tror ni vi får till det däringa vuxenmyset dåra? Jamen typ bocka av i kalendern… annars blire inget. Jag studsar upp kl 3-4 på morgnarna, det är ju inte direkt så man väcker karln och ba: ”Redo för lite hoolabalooo?” Han skulle nog aldrig våga väcka mig kvällstid när jag är så trött som jag är. Blir en snyting istället för ligga liksom. 😉 Nämen allvarligt, jag får dåligt samvete och blir verkligen ledsen för det här men kan verkligen inte hålla mig vaken. Jag önskar så att jag orkade. Mörkt = Sova för mig.

Det var 4 snabba jag kom på, det finns miljarders till men blir så deppig över alla dåliga samveten. Får du någonsin dåligt samvete?

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
Johanna
10 years ago

Det jag verkligen verkligen känner igen mig i är soffsovandet! Jag är helt omöjlig på hösten och vintern – däckar i soffan i princip varje kväll. Det har inget att göra med sällskapet eller om en film är bra eller dålig – jag somnar vilket som. Dock kan det fungera att se en film om vi börjar titta på den kl 20, men inte senare. Riktigt tråkigt att inte kunna bestämma själv utan John Blund bara drämmer till en med massa sömnpulver. Vi får väl tänka att kroppen tar den sömn den behöver.

Sara
10 years ago

Mitt dåliga samvete hugger mig i ryggen efter att barnen har somnat! Dom söta små gulliga grisarna.. Fast vakna är det två små monster med bubblande dregel och med röda horn i pannan… Vi gapar på varandra, bråkar, fajtas, surar.. You name it! Allt för lite spänning och uppmärksamhet.. Där ligger mitt dåliga samvete, att alltid ha fajter med två små fast jag inte vill! Vad kul det hade varit att leka istället för att tjata och gapa..

Sanne
Sanne
10 years ago

Hej!
DESSA strumpor! Visst är det konstigt att parstrumpan försvinner.
Har 3 barn och har fått nog på dessa strumpor så nu köper jag bara svarta till alla stor som liten tjej som kille. På ett stort fat i tvättrummet finns alltid nytvättade svarta strumpor som man själv parar ihop. Alla nöjda! Mina barn är 19, 16 och 13 år.

Nästa inlägg

Dagens SMINKTIPS

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x