Dagen SMINKTIPS – Eyeliner

20131010-054214.jpg

Dagens SMINKTIPS

Den här sminkningen är en av mina favoriter, enkelt och jättesnyggt. Till vardags med glossigt läppglans, till fest med knallröda läppar t ex.

Jag har använt:

Concealer MAKE UP STORE (cover all mix)
Lumenes BB cream
Transparent puder från PALINA
Eyeliner H&M
Mascara LOREAL Voluminous

20131010-054854.jpg

Att dra en eyeliner kan vara lite bökigt om man är ovan. Men mitt tips att ta till i början är att man inte behöver dra allt i ett svep. Det går bra att ta den i små streck till en början. Vingen längst ut är det enda du kanske behöver dra i ett svep för att få en snygg avslutning. Den ska ju avslutas lite snett uppåt med ett spetsigt slut. Prova och öva! Ett snyggt resultat får du när de båda är lika varandra och någorlunda jämna. Får man dom inte jämna tycker jag man istället ska använda svart kajal som ger ett mjukare intryck. En eyeliner som är dåligt gjord ser också illa och kladdig ut, inte alls snyggt.

Men räds inte att prova!! Övning ger färdighet och en eyeliner blir väldigt snygg när tekniken sen sitter!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
10 years ago

Supersnyggt!
Vad är det för ögonskugga du har på dig på kortet?
Har du några tips på att se pigg ut?
Är hösttrött och det syns på hud och ögon, vill se pigg ut.
Sova är ett problem , träna gör jag, dricker vatten gör jag.
Kan jag sminka mig pigg så vore det underbart.
Ha en superfin torsdag.

Ankie
Ankie
10 years ago

Hej Nina!!
Jag skulle vilja ha lite tips från dig gällande min dotter. Hon är 13 år och gillar att sminka sig. Fint och lagom mycket, hon är jätteduktig. Men jag vill att hon redan från start lär sig hur viktigt det är med rengöringen. Hon har ingen problemhy med finnar och så, än i alla fall. Visst, nån blemma kan hon få här och där men inget extremt.
Har du tips på någon bra serie som passar till så ung hy, inte nån jättedyr lyxkräm utan nåt anpassat till unga.
Jättetacksam för svar:)

Niiinis
Reply to  Ankie
10 years ago

Vad bra att du peppar henne med rengöring känner jag. Det som är bra att tänka på är att hon har ung hud. Jag vet att Nutrition har en serie för ungdomar med både tvätt och fukt. Nivea hade en ungdomsserie förut, vet dock inte om den finns kvar. Finns inte den kvar så tycker jag Du kan satsa på en tvätt från Nivea som är bra och mild. Man ska vara försiktig med ungdomshy då den är lite extra känslig.

Fortsätt peppa henne! ❤

luddtuss
luddtuss
Reply to  Niiinis
10 years ago

Tack för ditt svar:-)

ulrikaofkrstd
ulrikaofkrstd
10 years ago

Kul att du delar med dig av sminktips. Är Lumenes BB Cream bättre än deras CC Cream? Skillnad?? Funderar på vilken jag ska köpa.

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – ÖRT & FETAOSTBAKAD LAX Viktväktarrecept

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x