BLOGGEVENT Del 1

Sådär, fredagseftermiddag och vi kan äntligen pusta ut efter en vecka. Denna veckan har verkligen varit något i hästväg. Tony ska trubadura en stund ikväll och sen ska vi kolla fotbollen. Imorgon väntar övernattning på slott, det ska bli galet skönt! Det är ”lilla familjen” som ska åka och ha familjemys, lugn och ro. Vi ska umgås och äta gott, bara ta det lugnt. Det kan behövas då morsan i familjen är typ vindögd av trötthet.

Nu ska du få se bilder från bloggeventet.

Prisbordet gick inte av för hackor kan jag säga. Vilka helt galna priser företagen sponsrade med, lyssna bara:

Mössor från

Geggamoja


Leksaker från

Lekmer


Träningskläder från

Röhnisch


Presentkort på 2400 kr

Art Clinic


Hotellweekend på

First Hotell


Kläder från

Rockefella


Elektriska tandborstar från

Colgate


Klädpaket från

Ocky


Mössa/halsduk från

Me & I


Smycke från

Vic Design


Presentkort på 2000 kr på

Färgnyans


Pälspläd från Gotmark Design som sysslar med homestyling.


Väskor från

Helenaväskan


Klippkort 10 ggr på Zumba hos

Anna-Carins Zumba Fitness


2 paket

Baby Foot


Julbord för 2 på

Klara Hall


En gigantisk bukett från Asplunds Blomsterhandel


Ett samlarglas från My Store


En rad olika erbjudanden från Lilla Hörnsalongen


Massor med underbara produkter från REN Skincare

Förberedelserna startade vid 14.30 tiden och formligen exploderade vid halv fyra tiden. Så roligt att se alla utställarna bulla upp sina bord. Från ett kalt rum till ett rum fyllt av underbar inredning och blomster till info om restylane till homestyling.

Blommor från Asplunds. Så fina blomsterarrangemang så man ville ta med sig alla hem. Jag ska fr o m nu lyxa med en fredagsbukett från deras blomsterhandel har jag bestämt. Det är en lyx jag unnar mig…. som jag sa igår, jag har klippt barnens hår i alla år så då kan väl en gammal morsa få köpa sig en lyxig fredagsbukett på blomsterhandeln nu va?

Färgnyans visade upp sitt bord med både inredning, måleri och tapetsering. En butik för hela hemmet. Man såg att alla som kikade i tidningarna och pratade tapetsering fick nåt glansigt i blicken. Vi kvinnor skulle väl kunna tapetsera en ny fondvägg var och varannan vecka känns det som? 🙂

My Store visade endast en bråkdel av sitt sortiment. Där har jag handlat en hel del bakgrejer, porslin och inredning. Det ligger granne med där jag bor så det lätt hänt att bara slinka ned. 😉 Hon har räddat mig med en del sockerpasta när jag misslyckats med min egen. 🙂

Fina Kristina från REN Skincare som vanligt informerade alla om dessa härliga produkter. Ni vet väl att jag kör deras produkter också? Finns på Lloyds Apotek. Var du på eventet får du inte missa att använda din rabattkupong på 20% som du fick med dig i goodiebagen. TIPS: Lägg den på serumet för torr hy!

Victoria som gjort min namnring visade lite av vad hon kan göra. Hon kan dessutom ta beställningar som är helt personliga. Kika in hos henne vettja, länk högre upp i inlägget.

Elliot och hans bästa tjejkompis Elin var några av mina hjälpredor. Som ni ser så ler Elliot stort, han har precis satt i sin tandställning. Tussen, ont som tusan såklart första dagarna men nu börjar han så smått vänja sig. Det är ju själva skavsåren i munnen som är jobbigast i början. Tycker så synd om honom men det kommer bli urfint när det blir klart! ♥ Dom var så SJUKT duktiga båda två, stod i dörren och tog emot gäster och prickade av.

Här stod jag framför scenen som var fylld till bredden av priser, ni skymtar också den vackra buketten till höger i bild. Det var en tjej från Fjärdhundra (där vi bodde förut) som vann den. Så glad för henne för dom flyttar in i sitt nya hus idag, mer lägligt kan det inte bli!

Möblering och förflyttning så allt skulle få plats! Det var förberedleserna, i nästa inlägg ska ni få bilderna ifrån kvällen. ♥ Hejs svejs så länge! 🙂