Throwback Wednesday

Jag har haft en liten throwbackwednesday på instagram idag. Alltså, jag hamnade på min gamla blogg sen långt tillbaka i tiden och kan inte annat än skratta gott åt vissa av bilderna. 🙂 🙂 🙂 Ibland undrar man ju faktiskt vad man hållit på med? Så är det ju…. 😉

20131016-095650.jpg

Den här bilden är från innan jag blev gravid med Milo. Här har jag just slutat röka, gått upp 15 pannor och så hade jag nå brillor som jag knappast kan ha tänkt till på när jag skaffade. 🙂 Elliot är 9 år på bilden och vi är och hälsar på Cian, en gammal bloggkompis från då i början av min bloggtid.

20131016-095845.jpg

Här hade jag visst en Snövit:s period. 🙂 Vet inte var den kom ifrån? Vi är i alla fall hos Kattis och Beijne och Milo har nog just fyllt året så det är 4 år sen. Nyårsafton var det i alla fall och vi såg ut som små grisar både jag och Tony.

20131016-100016.jpg

Här var det lite annat. Detta är en vecka innan vårt bröllop 2006. Vi har tränat, solat och bantat om vartannat för att vara vårt snyggaste på den stora dagen. Jag minns att jag körde Nutrilett de sista dagarna. Tony var så jäkla duktig. Han är skitduktig när han kommer igång och nu har han kört igång igen, till jul kommer han vara smal. Sån är han. Förra gången han tog tag i sin vikt gick han ner 27 kilo på 3
månader, det kommer han göra nu också. Sen ska vi bara lära oss att hålla i. Jag har lärt mig, nu ska jag bara lära min man också och så ska jag gå ner det sista. 🙂 Känns ändå skönt att vi båda kör nu. Tony har hela tiden sagt efter sommaren och det är väl klokt, jag valde och hoppa på Viktväktarnas utmaning i maj så jag får väl skylla mig lite själv. 🙂 Jag har fått många mejl angående mitt viktväktarskap och jag tänkte svara på dom här på bloggen.

Det var kul att se tillbaka lite. Nu ska jag bara hitta våra bilder från bröllopsresan till Mallorca också.❤

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
10 years ago

Men du håller i en cigg på översta bilden?

Niiinis
Reply to  Anna
10 years ago

HAHAHAHA! Nej jag svär, det är nåt med tyget som hänger där…. Sen rökte jag aldrig inomhus på den tiden heller så. Men jag håller med, såg lite ut så faktiskt. 😉

nyfiken
nyfiken
10 years ago

Körde Tony också vv? Eller vilken metod? 🙂

Niiinis
Reply to  nyfiken
10 years ago

Nope, han körde LCHF!

Popprinsessan
10 years ago

Kul att se tillbaka ibland och inse att man faktiskt förändrats mer än man tror..
Hur mycket mer vill du gå ner? Du är en inspiration ska du veta!
Kram och tack

Niiinis
Reply to  Popprinsessan
10 years ago

Jag har ca 6 kilo kvar nu som jag vill bli av med, eller vad jag tror att jag vill bli av med. Det visar sig på vägen tänker jag. Bär det känns bra är jag klar, lite så tänker jag. 🙂

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Tycker du är jättefin på sista bilden (inför ert bröllop) plus att du är väldigt lik Johanna Toftby!

Jeanette (igen)
Jeanette (igen)
10 years ago

Såg nu dessutom att hon har kommenterat ditt inlägg på Instagram, haha!

Nästa inlägg

Farsdag erbjudande på Nindigos Rum

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x