Sent inlägg och gräsliga kläder

20131017-083829.jpg

Ok, ett sent morgoninlägg idag. Jag vet inte vad som är värst? Att det är ett sent inlägg idag eller färgen på morgonens träningskläder? 🙂 Vi har återigen konkat in den förbannade träningscykeln, det är vidrigt och sitta på den men det är smidigt. Alltså, i morse klev jag upp, tog på mig träningskläderna (dom färgglada) och kastade mig upp på cykeln och körde stenhårt i 25 minuter. Eller stenhårt, jo för att vara första cykelpasset på den på evigheter var det stenhårt. Som Du ser på bilden svettades jag galet mycket! Pattsvett såklart, vad annars? Alltid pattsvett. 😉 Det är vidrigt under tiden men ack så jäkla skönt i efterhand. Man känner sig så frisk.

Tony cyklar på kvällen och jag varvar promenader ute, tabata och cykelpass inomhus. Well well, håller vi i nu så kommer vi båda vara smala i jul. Å då äter vi upp oss som grisar igen. Men bara över just julhelgen, sen måste man tillbaka på banan igen. Nu ska jag jobba igen, massor att göra. Hörs snart igen! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fannie
fannie
10 years ago

Skriv gärna om vilka tabata-övningar du gör!

Nästa inlägg

Såhär kan en onsdagskväll se ut – VARNING

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x