Tonåringars matkollaps och tips om ny bloggare och tävling

Thedde är hemma och är sjuk idag. I förrgår var det Elliot. Det går om vartannat nu. Jag skämmer alltid bort dom då med hämtmat. Elliot fick sitt favvo när han var sjuk, sushi. Thedde får sin favvo idag när han är sjuk, Donken. Det som slog mig var vilken skillnad det blivit på mängden mat dom äter.

20131017-131902.jpg

Det fanns en tid när det räckte med ett litet happy meal och en liten leksak. Knappt så dom orkade allt i den heller. Visserligen åt Thedde som en häst hos dagmamman, det fanns gånger då dom kliade sig lite i huvudet när han bad om sin fjärde portion. Så stor i maten har han alltid varit. Idag skulle jag handla åt honom igen då. Då var det lite annorlunda….

20131017-131345.jpg

Han hade velat haft 3 st dubbelcheese men jag fick med mig något som liknade. QP cheese och 2 extra cheese. ”Nja, det får väl lov att räcka” sa han. Skulle jag äta det där skulle jag vara sprängmätt! Så mätt så jag skulle vilja kräkas….

Är det så att barnen under en period äter en ur huset? Att vi andra får leva på havregrynsgröt och knäckemackor? Mängden mat är enorm som går i dessa små män. Dom är inte riktiga män än utan mer maskinerier som äter, skiter och sover som hästar. Det är nästan så det brummar lite om dom eftersom förbränningen är så hög….som ett litet maskineri som slukar hamburgare, potatis, kyckling, smörgåsar, yoghurt och chips. Det kanske är tur att det är så, mitt eget viktväktande blir bättre så. 🙂 Äter dom oss ut huset blir det inte mycket kvar till oss. 🙂

Hörrni, nu har jag två tips. Dels tycker jag ni ska gå in till Kicki Burman som innehar den nya ”sminkbloggen” nu. Hon jobbar som makeup artist/hårstylist så där finns det nog smått och gott att läsa om. Sedan tycker jag du ska gå in till Marica och tävla om en reseguide, sista dag att tävla är idag.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christina
10 years ago

Haha,känner igen det där.Med 3 söner hemma så tycker jag inte att jag gör annat än handlar och lagar mat.

Marie
Marie
10 years ago

Känner igen! De slukar allt som kommer i deras väg. Tycker att jag bor i mataffären. Slurp så är det slut. Och det verkar inte finnas någon botten.

Nästa inlägg

Dagens SMINKTIPS – Palina Lipgloss

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x