Äntligen är mamma & pappa hemma

Är snabbt inne och skriver till dig. Vi är hos mamma och pappa sen i eftermiddags. Dom kom hem från sin resa i Norrland idag.

20131022-182432.jpg

Mamma ringde när dom var i Gävle så då fick jag lite eld i baken. Åkte och handlade rosor och lite ljung som jag satte i krukan utanför. Å så ett litet välkommen kort….

20131022-183241.jpg

Alltså, jag har skrattat åt min mamma här så jag blir krullig. Alltså, jag har alltid undrat var mitt sug för att handla ALLT på TV-shop kommer ifrån. Jag sitter och tittar på sånt här och ba: VILL HANDLA ALLT! Ja men så idag tittade mamma på mig med stora ögon och ba: ”Nina, jag måste hämta min magmackapär innan den skickas tillbaka!!” Så nu vet jag vart det här TV-shops suget kommer ifrån. Jag vet inte hur många magmackapärer jag köpt genom åren. 🙂

Sen har ju han jag lever med, hottat till det hela lite. Jag vet inte om han förväntar sig rollspel och galenskaper i sänghalmen nu eller om han bara tänker att han är lite cool? 😉

20131022-184842.jpg

Nä, Milo ville prompt ha dessa när vi var på Rusta idag. Mormor köpte såklart….hon är svag för hans önskemål nu när hon varit borta ifrån honom så länge.

Nä, nu ska jag testa mammas magmackapär. Vet ni vad den heter förresten? ABROCKET TWISTER. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FARSDAG erbjudande….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x