Dagens SMINKTIPS (Täcka finnar)

Godmorgon!

Dagens inlägg har jag medvetet väntat med för att Du inte ska få upp din frukost igen om du är lite äckelmagad. Det är nämligen höst, jag går och bär på nåt virus och jag har sovit dåligt. ((((BOOOOM)))) finnfarmen invaderar. Det slår aldrig fel. Dessutom har denna gjort ondare än nånsin, den är liksom både synlig och inombordare i ett. AJ!!!

20131022-092937.jpg

Jag säger TACK & LOV för Cover All Mix från Make Up Store, BB cream från REN skincare och mineralpuder från PALINA.

20131022-093734.jpg

Dessa produkter gör att jag åtminstone lyckas tona ner den. Jag blandar då den gröna och beiga concealern så både dämpar den rödheten och täcker. Sedan på med BB cream och sist sveper jag på mineralpuder.

Det var dagens sminktips ifall du också har en hud som reagerar på höst, virus och trötthet! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Medicinskåpet = CHECK ✔

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x