No one knows what it’s like….

Godmorgon!

Mina PW:s och tabataträning har fått stått tillbaka nu när jag gått runt och känt mig så hängig, tyvärr. Men synd att pressa sig ytterligare när kroppen säger ifrån. Får se hur den här dagen känns? Är den ok så ska jag köra igång som vanligt imorn bitti, jag saknar dom oerhört fast det bara gått några dagar. Bra kroppen! Du har vant dig vid dom!

20131023-064032.jpg

Apropå inget alls så sprang jag på Milos låt på instagram i morse. 🙂 🙂 🙂 Garvade högt i mörkret i sängen här hemma.

Vad bjuder bloggen på idag då? Jo, det kommer kicka igång en liten frågestund om bara en liten stund, ett sminktips ska in och ett galet gott recept! Sen ska jag faktiskt berätta något som jag hållit hemligt för dig. Så vi hörs om bara en liten stund! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

God morgon sköna Nina! Helt rätt att lyssna på kroppen och låta den vila när det behövs, förstår att hjärnan samtidigt skriker efter den vana du nu satt kroppen i, så det är ju ett bra tecken 🙂

Hihihi, förstår att du garvade åt den bilden, som handen i handsken för eran egna lilla Batman 🙂

Önskar dig en fin dag!
Kram

Nästa inlägg

ABROCKET och nr:2 på listan avbockad!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x