Mysmiddagsdags

20131102-185922.jpg

Nu är vi hemma igen. Bordet är dukat för lilla familjen då Elliot jobbar i helgen och Thedde är och firar sin faster och farbror. Snart ska vi sätta oss för att äta helstekt fläskfilé med matig sallad och balsamicosås. Det är så galet gott. Ska ge er receptet på det sen.

Imorgon ska vi prata om sport! Ni ba: ”Wheyyyyy vad kuuuul”. 😉 Närå, vi ska prata om hur vidrigt det är att se sin son döma en match och vuxna gubbar står och skriker och protesterar på domslut. I eftermiddags var en sån gång. Thedde är ok med det, men inte jag…. Det var fruktansvärt och mammahjärtat grät. Well, imorn!

Nu är det mat och sen avslutas kvällen i soffan till ”Så mycket bättre”. Bättre lördag kan man knappast ha. ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Jadu, det är inte lätt att döma och ibland undrar man vad folk tänker när man utsätter domaren för diverse glåpord, förstår att du reagerar!

Ha nu en härlig kväll ni godingar <3
Kram kram

Nästa inlägg

Finaste antika sängen

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x