Okristligt tidigt

20131104-045432.jpg
GODMORGON!

Vi hördes inget mer igår kväll. Jag åt och la mig tillrätta i soffan för att kolla Solsidan och somnade efter 5 minuter. Jag förstår det för i morse vaknade jag 02.30. Milo kl 04. Alltså? Vi är inte friska nånstans i den här familjen.

Så, än en gång ber jag dig att rösta på mitt bidrag. Ja, i DENNA TÄVLING, där jag kan vinna en ny säng. Men jag kan inte göra det utan dig vettu. Det enda du behöver göra är att klicka på den här ikonen:


Rösta på mitt bidrag!

Så har du gjort det! Tackar på förhand.

// Hon som hoppas på ett liv med lite mer sömn på morgonen! ❤ Hörs igen när normala människor går upp.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
10 years ago

Hej!!Röstat och klart.

Hoppas du vinner!!

Kram Linda

mymary
10 years ago

Röstat!
🙂

Lena
Lena
10 years ago

Nu har jag röstat! Hoppas att du vinner!!

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – Helstekt fläskfilé i balsamicosås

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x