Godmorgon! ❤❤❤

20131105-055803.jpg

Godmorgon från minigrisen!

Oh nooo, vaknar upp till halsont och hosta. Det har varit på väg något har jag känt men inget som bryter ut, får se vart detta tar vägen? Alltså, idag blev det faktiskt sovmorgon! Jag sov ända till 04.30 och Milo till 04.40. Jag låg blickstilla och försökte somna om, men då vaknade han och det var morgon. Men det gör inget. Vi båda slumrade in tidigt igår kväll (as usual) så vi var pigga den tiden. Jag börjar tro att min karl har det rätt tråkigt på kvällarna. Kolla in det här?

20131105-055233.jpg

Han har nämligen kommit igång med sin träning nu. Han cyklar på kvällarna och jag på morgnarna. Igår hade han hittat på en alldeles egen lösning. 🙂 HAHAHA…. Tänk om han börjar bli galen nu när han alltid får sitta själv på kvällarna? Nä, jag måste nog hitta på något snart, ja alltså…nåt roligt, för oss. Så han inte bara stirrar på mitt sovande ansikte på kvällarna. Annars kanske jag inte har någon karl kvar snart? Men hur fasen ska jag orka hålla mig vaken är frågan? Helst när man. Vaknar allt från 02.30 till 04.30 varje morgon. Aja, jag får klura på nåt att muta honom med tror jag.

Hörrni! Alltså, vad hände här igår kväll egentligen?

20131105-060033.jpg

Det är ju helt fantastiskt! Alltså, huxflux ligger jag tvåa! Gick ni liksom all-in på att rösta igår. Jag blev så himla himla glad i morse när jag gick in och fick se det här. Jag är inte alls uträknad ju. Jag är fortfarande med i matchen ju. Fick sockerdricka i skinkorna nu när jag kände lite vittring på att det finns en möjlighet för mig att vinna den där sängen liksom. Alltså TACK! Fina ni! ❤ Det går att rösta varje dag, men inte fler ggr per dag. Så fortsätt gärna. Usch vad jag tjatar men jag vill inte att nån missar som vill hjälpa till och rösta såklart. Tävlingen kommer pågå till den 19 november kl 23.59 så vi har tid på oss att rösta! Du röstar enkelt bara genom att klicka på ikonen här nedan!


Rösta på mitt bidrag!

Just ja, en sak till! Idag ska jag chatta på Viktväktarnas sida på Facebook.

20131105-060533.jpg

Så vill ni veta något mer om min viktresa så kastar du dig in på Vikväktarnas Facebooksida mellan kl 12-13 idag.

Ha en fin tisdag nu. Håll ögonen öppna på bloggen idag för det drar igång en tävling för dig som gillar naglar, sen ska du få ett ny-öppningserbjudande på en av mina favoritbutiker. Massa grejer på gång härinne alltså. Hörs snart igen! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
10 years ago

Jag röstar som en tok. Från min mobil, från sambons mobil, från hemmadatorn och från jobbdatorn. Tycker verkligen att du förtjänar att vinna. 🙂

Malin
Malin
10 years ago

Röstar flitigt varje dag! Det vore väl f.n om inte sängen blir din :))) Ha en härlig dag!

Anna
Anna
10 years ago

Nu leder vi

Marie-Louise
Marie-Louise
10 years ago

Jag röstar som bara den 🙂 Från både mobil, datorn å sambons dator 🙂 Hoppas du vinner! Det förtjänar du! Heja heja! 😉

Nästa inlägg

Måndagssysslor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x