Wieeee…. VI LEDER!

Fick precis det här av en läsare:

20131105-093536.jpg

Det är precis så det är! NU LEDER VI!!! Wieeeeeeee…. ❤❤❤ Kolla bara!

20131105-093443.jpg

Det är exakt 15 dagar kvar med den dagen vi har idag tills tävlingen avgörs. Åh, hur trött kommer du vara på mitt tjat om denna säng!? Hahaha… 🙂 Men jag känner hur vi är många som är engagerade i den här sängen nu.

I morse ringde mamma från tåget. Hon har stenkoll på tävlingen. Dessutom sa hon att om vi inte vinner sängen så ska vi önska oss den i julklapp i så fall. Lilla mamma. Igår ringde min moster som också är min gudmor, hon pratade in på svararen om att hon minsann röstar men ”Att det var själva fan att det inte gick och rösta fler ggr”. Hon är het precis som finnar ska vara. 😉 Men moster: Du kan rösta varje dag!!! Hahaha…alla är engagerade ska ni veta. Kompis Marie skickade sms nyss!

20131105-094052.jpg

Ja herreminjee! Kan man känna cyberkärlek så är det just nu det jag känner, på riktigt. Jag känner hur många ni är som verkligen vill att jag ska vinna den där jäkla sängen alltså. ❤ Å så är jag ju som alla andra, får lite dåligt samvete för att jag inte vet hur jag ska tacka om det nu blir så. Jag får helt enkelt se till att ha en jäkligt bra och uppdaterad blogg. Med erbjudanden till er t ex. Det kommer du alldeles strax att få… Så håll utkik!

Röstar gör du på knappen nedan, bara klicka på den så är det röstat och klart!


Rösta på mitt bidrag!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cissi
10 years ago

Röstat och håller tummarna 🙂

Susanne
Susanne
10 years ago

Heja!!Hoppas du vinner så ni förhoppningsvis får sova bättre!!
Ha det toppen!
Kram

Jennica
Jennica
10 years ago

Röstar och håller tummarna:)))

charlotte_ell
charlotte_ell
10 years ago

Du har en helt fantastisk blogg där du bjuder på dig själv och glädjer så många, så det är snarare vi som borde fundera på hur vi kan tacka dig! Därför vore det ju toppen om vi kan hjälpa dig att vinna sängen 🙂

Jag är inne och röstar varje dag! Heja heja 🙂

Jenny
Jenny
10 years ago

Heja heja….röstar på alla tekniska makapärer jag kommer åt, man har ju en hel del, två telefoner, ipad, jobbdator, hemmadator och jag snor lätt makens telefon och ungarnas iPads en gång per dag….klart som attans att du ska ha en ny säng!!

Mm
Mm
10 years ago

Jag håller också tummar och tår och röstar så mycket det går 🙂

När man ska kolla din blogg med mobilen så har man alltid bara kunna skrivit femme.se/niiinis men nu funkar inte det längre (från datorn funkar det som förr) Nu kommer man till startsidan, det är ju inte hela världen men det är ju liksom hit man vill.

Och en sista fråga, har du något tips eller gott recept på något gott man kan baka med kondenserad mjölk? Tänkte göra något gott till farsdag 🙂

Kram

Ulle
Ulle
10 years ago

Det står att man bara kan rösta en gång per bidrag jag kan inte rösta varje dag!!! Vill ju så klart att du ska vinna!!!!

Therese
Therese
10 years ago

Ååh vad skoj för dig! Ska rösta varje dag åt dig 🙂 lycka till!♥

Lindha
Lindha
10 years ago

Du ska absolut vinna sängen. Röstat från jobbdatorn och mobilen och när jag kommer hem blir det från min och makens dator 🙂
Sängen ska bli din, så e det bara!

Nästa inlägg

Kärlek….

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x