Skridskor, röstning och Lyx-Onsdag!

Alltså det började si sådär med skridskorna. Vad är det med barn och tron att man bara kan ställa sig på ett par skridskor, slalomskidor eller snowboard och ba’ åka?! Alla mina barn har åtminstone varit så, det påstod också en av pedagogerna idag. Alla barn är lite så. Mina har i alla fall varit extremt mycket så. Jag minns när Thedde bara hade bestämt sig för att nu minsann så skulle han brassa på sig ett par inlines och sen ba’ dra iväg. Tror ni det gick eller? Han låg som en rem i luften och så grät han krokodiltårar för att han inte kunde. Samma med när han skulle åka slalom, på med dom bara och brassa rakt ner. Pang in i ett räcke och så var det färdigåkt. Elliot gick i samma fotspår och så även Milo nu då.

Det började nämligen såhär:

20131106-164339.jpg20131106-164349.jpg

”Mammaaaaaa, det är så haaaaaalt” grät han när fötterna inte ville dit han ville. Det är inte lätt att hålla sig för skratt då kan jag meddela.

20131106-165012.jpg20131106-165025.jpg

Det var mycket fall. Han slog t.o.m i läppen så han blödde lite och blev alldeles blå. Men med lite pepp så gav han sig faktiskt på’t igen, om och om igen!

20131106-165142.jpg

Upp igen bara och försöka igen!

20131106-165209.jpg

Till slut hittade han lite balans och kunde börja ta sig framåt. Mot slutet fick han t.o.m till en liten stil som han kom framåt riktigt snabbt på. Det var härligt och vara där, och se honom ställa sig på en is med skridskor för första gången. Han var heller inte ensam om att vara en Bambi på hal is, nästan alla var det så det var en underhållande morgon. Dom gör ju inte illa sig heller fast dom ramlar 157 ggr, skulle jag göra det skulle jag ligga i gipsvagga nu.

20131106-165600.jpg

Han var plenty nöjd efteråt. Det var roligt tyckte han och villa åka igen. Det är bra, han blev inte skrämd trots fläskläpp och lite tårar.

20131106-165705.jpg

Jaha, sängen då? Jo men alltså, nu är det svinjämnt! Brrrrr….. 😉 Röstar gör du genom att klicka på ikonen nedan!


Rösta på mitt bidrag!

Nä, nu ska jag börja förbereda Lyx-Onsdag! Även om jag är trött som en gnu och hängig så ska jag laga trerätters åt oss nu bannemej! Är det LYX-ONSDAG så är det. Jag lär äta och sen stupa typ! 🙂 Hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
10 years ago

Härliga bilder på en härlig liten kille:) Snälla Nina, jag behöver din hjälp (snarast)! Armybrallorna från Love Forever kom idag, och de är vääääldigt tajta över vad o lår. Töjer de sig? Please t ex töjer ju sig grymt mycket! Jag gick upp en storlek eftersom de rekommenderade det på sidan jag handlade från (tog L, har oftast 38) Är rädd att de blir för stora upptill om jag bytar till större. Snälla hjälp mig! Ps; jag har röstat varje dag, håller tummarna att du vinner sängen:)

Karriärkvinna
10 years ago

Vilken underbar liten kämpe! Bra jobbat av honom att inte ge upp och kul att han ville åka igen!

Ha en fin kväll och jag antar att skridskokungen somnade ovaggad?…:)

sofia208
10 years ago

De lär ju sig så himla fort när de väl gett sig f*n på det 🙂 Mina småsyskon lärde sig åka skidor i värsta backarna på bara några timmar medan det för mig tog många helger (och än är jag inte klar) 🙂

Ha nu en härlig kväll och SJÄLVKLART röstar jag för glatta livet! 🙂
Kram kram

Marie
Marie
10 years ago

God morgon!

Vi vuxna borde ha lite mer av ungars våghalsighet i oss. Då kanske vi hade vågat göra nya saker på ett helt annat sätt.
Vuxna har ju tendens att vara lite tråkiga.

Nu ska jag lägga dagens röster! 🙂

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – Thekakor VIKTVÄKTARRECEPT

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x