Dagens Sminkning

20131108-100312.jpg
Dagens sminkning!

Idag har jag använt min nya palette från Isadora igen. Jag verkligen älskar den, den mörk mörk lila svarta skuggan i den kan man hitta på mycket skoj med. Där i finns också en härlig rosa skugga som faktiskt funkar även på ”gamla tanter” som mig (utan att det är för mycket pärlemor i). Med bra grund (primer) under så sitter den också riktigt bra! Ett fredagstips även om det är farsdag på söndag. Till det ska jag också tipsa lite om senare idag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
Mari
10 years ago

Kan du tipsa om bra primer som du använt / använder? //M.

Annika Duckmark
10 years ago

God förmiddag fina du, hoppas ni får en riktigt trevlig helg med en massa mys. För oss blir det hockey träning och kalas.

Kram
Annika

Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
10 years ago

Va fint!! Vill också köpa dom, men jag behöver träna på hur man målar så snyggt som du gör 😉
Jag undrar vilken maskara du använder? Den verkar sitta bra! Så fint på dig! Kram

Nästa inlägg

Skrattig morgon

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x