Happy Lights?

20131110-092527.jpg
Tävlingsresultat med 10 dagar kvar att rösta!

Bibappelula! ❤️ Jag leder fortfarande! Men vi kan absolut inte ropa hej ännu. I den här bloggvärlden kan det bara rassla till så ligger jag femma igen så vi får inte sluta rösta, snälla?

Rösta här:

Rösta på mitt bidrag!

Sen ett litet snabb tips! Blogginläggen haglar in på morgonkvisten och är man lite bloggtaggad så är det bara smida medan järnet är varmt liksom. 😉

20131110-093231.jpg

20131110-093237.jpg

20131110-093243.jpg
Happy light? Typ!

Om du nu velat ha såna Happy Lights som jag velat i 157 år så ska du idag springa till Rusta och köpa en likadan. Du får den till halva priset jämfört med en ”äkta”. Älskar min lilla ljusslinga och har redan legat på soffan och tittat på den och njutit av ett underbart sken i vårt vardagsrum. Huj, har detta blivit en inredningsblogg nu? Närå, bara mycket ”boa” just nu här hemma och då blir det även det på bloggen. 🙂

Nu ska jag sluta spamma min egen blogg ett tag! 😉 😉

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
10 years ago

Ha, ha! Skrattade för mig själv när jag såg ditt inlägg. Jag var in på Rusta och köpte likadan slinga igår så jag har ett identiskt inlägg på min blogg idag. 🙂

Kram Linda

Anna
Anna
10 years ago

Hej Nina! Är inne och röstar varje dag och jag ser att vi leder! Läste dock reglerna nu att en jury väljer en vinnare utav de 10 med flest röster. Håller tummarna för att de väljer dig!

Jannike - Bromans Bravader
10 years ago

Tack för tipset, ska jag verkligen kika på.
Kram Jannike

mymary
10 years ago

Slut på Rusta… du får verkligen alla att handla samma saker 🙂

Kram

Emelie
10 years ago

TACK FÖR TIPSET kära Nina! 😀 Jag jobbade i helgen och hade häcken full men vrålgasade in på Rustas parkering, sprang in, haffade det SISTA paketet och nu hänger slingan så väldigt fint hemma i vardagsrummet. Hittade en annan i princip likadan för hutlösa 399 på Åhlens igår. Så tack för ditt supertips! 🙂

Nästa inlägg

Frukost på sängen avklarad!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x