”Jag älskar dig” är viktigt!

20131112-071735.jpg

Kärlek….

Nu är vi hemma här igen. Vilken grå och vidrig dag på alla sätt. Jag mår skit och vädret är ännu mer skit. Men det är som det är med det.

Istället kan vi prata om nåt trevligare. Som hur glad jag är att jag lyckats plantera orden ”Jag älskar dig” i mina barn. Sedan dom alla var nyfödda har jag sagt ”Jag älskar dig” till dom, varje dag…. Igår när jag gick in på Facebook så hade Thedde skrivit så fint till sin flickvän. ”6 månader med dig….jag älskar dig”. Eller i Söndags när han skrev ”Jag älskar dig pappa, grattis på farsdag. Att se honom använda dom orden så öppet som på Facebook det får mig att känna att jag lyckats. Att jag lyckats plantera kärlek och modet att våga använda orden ”jag älskar dig” öppet och verkligen mena det. Elliot säger det ofta, varje dag och flera gånger om dagen. Oftast när vi lägger på om vi pratar i telefonen. Vi alla säger det varje gång vi skiljs åt. Det har liksom blivit en vana för oss alla utan att det förlorat sitt värde. Det känns fint i hjärtat att höra det så ofta. Att veta att vi betyder mycket för varandra. Milo börjar orden att planteras i nu…. Det händer att det kommer ett spontant ”jag älskar dig” även ifrån honom. Varje natt vill jag att han somnar till dom orden. Att det följer med honom i sömnen, samma med de stora killarna. Att känna sig älskad är viktigt för varje individ. Alla behöver känna sig älskade och vi behöver få den bekräftelsen av våra nära och kära.

Jag är lite känslig idag, det är en sån dag idag. Hoppas du fått känna dig älskad idag och alla andra dagar….

 1. Agneta skriver:

  Hej Nina. Jag bor i England och tycker det är så mycket lättare att säga I LOVE YOU än JAG ÄLSKAR DIG, även att jag pratar svenska med mina barn. Kram

 2. Lisa skriver:

  Jag säger också att jag älskar min familj en massa gånger om dagen.
  Tycker med det är viktigt å tror jag lyckats bra med å förmedla det till barnen, fick ett hjärta av stora sonen i går där han skrivit till min älskade mamma på. 😀

 3. A-L skriver:

  Säger till mina barn och min gubbe dagligen att jag älskar dom. Pussar och kramar mina killar som är 13 och 18 år gamla varje kväll när vi säger godnatt, och även gubben givetvis. Och det bästa är när man får så mycket tillbaka. Då känner jag mig så otroligt lycklig och glad ända in i hjärteroten.

 4. Vi säger också ”jag älskar dig” ofta. Det är ord som aldrig kan sägas för ofta <3
  Kram

 5. Fick aldrig höra det av mina föräldrar,
  men sen jag träffade min man 1968 så har jag fått höra det dagligen.
  Våra barn har också växt upp med det och gör så med sina barn nu.

  Kram från Trelleborg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..