”Jag älskar dig” är viktigt!

20131112-071735.jpg
Kärlek….

Nu är vi hemma här igen. Vilken grå och vidrig dag på alla sätt. Jag mår skit och vädret är ännu mer skit. Men det är som det är med det.

Istället kan vi prata om nåt trevligare. Som hur glad jag är att jag lyckats plantera orden ”Jag älskar dig” i mina barn. Sedan dom alla var nyfödda har jag sagt ”Jag älskar dig” till dom, varje dag…. Igår när jag gick in på Facebook så hade Thedde skrivit så fint till sin flickvän. ”6 månader med dig….jag älskar dig”. Eller i Söndags när han skrev ”Jag älskar dig pappa, grattis på farsdag. Att se honom använda dom orden så öppet som på Facebook det får mig att känna att jag lyckats. Att jag lyckats plantera kärlek och modet att våga använda orden ”jag älskar dig” öppet och verkligen mena det. Elliot säger det ofta, varje dag och flera gånger om dagen. Oftast när vi lägger på om vi pratar i telefonen. Vi alla säger det varje gång vi skiljs åt. Det har liksom blivit en vana för oss alla utan att det förlorat sitt värde. Det känns fint i hjärtat att höra det så ofta. Att veta att vi betyder mycket för varandra. Milo börjar orden att planteras i nu…. Det händer att det kommer ett spontant ”jag älskar dig” även ifrån honom. Varje natt vill jag att han somnar till dom orden. Att det följer med honom i sömnen, samma med de stora killarna. Att känna sig älskad är viktigt för varje individ. Alla behöver känna sig älskade och vi behöver få den bekräftelsen av våra nära och kära.

Jag är lite känslig idag, det är en sån dag idag. Hoppas du fått känna dig älskad idag och alla andra dagar….

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tezz
10 years ago

Håller fullständigt med dig kom dom orden! Såå viktiga! Vi säger också jag älskar dig när vi nattar barnen! Det är såå viktigt!
Våra barn-snart 5 samt 2,5 år säger det ofta spontant! Inte bara till oss utan till sina kompisar med! Det är härligt att höra!

Carolin
Carolin
10 years ago

Hej Nina!
Så sant Du skriver…det är så viktigt med dom tre små orden…Gott att säga dom,och gott när någon säger dom tillbaka!
Ha en fin kväll,och Tack för en jättebra blogg!
Kramelikram!

Johanna
10 years ago

Jag håller med dig, det är sååå viktigt! Jag matar mina ungar med dessa ord varje dag, så gott som iaf 🙂

Min mamma har aldrig sagt till mig att hon älskar mig, så därför känns det så viktigt för mig att verkligen mina barn får uppleva dessa orden från mig ♥

Ha en fin kväll Niiinis ♥

Karro
Karro
10 years ago

Åh så bra, fint att höra! Jag har aldrig hört mina föräldrar säga att de älskar mig och för mig har det varit svårt att säga det. Nu säger jag det flera gånger om dagen till min sambo och kommer absolut att göra det till mina barn! Det är viktigt att höra!

Madde
Madde
10 years ago

Lite nyfiken hur det går för dig med vikten?? Är det fortfarande VV som gäller? Har själv kommit igång och det känns skönt! Tack för din inspiration 🙂

mamma till 3 och mormor till 10
mamma till 3 och mormor till 10
10 years ago

Fick aldrig höra det av mina föräldrar,
men sen jag träffade min man 1968 så har jag fått höra det dagligen.
Våra barn har också växt upp med det och gör så med sina barn nu.

Kram från Trelleborg

Cathrine
Cathrine
10 years ago

Vi säger också ”jag älskar dig” ofta. Det är ord som aldrig kan sägas för ofta <3
Kram

A-L
A-L
10 years ago

Säger till mina barn och min gubbe dagligen att jag älskar dom. Pussar och kramar mina killar som är 13 och 18 år gamla varje kväll när vi säger godnatt, och även gubben givetvis. Och det bästa är när man får så mycket tillbaka. Då känner jag mig så otroligt lycklig och glad ända in i hjärteroten.

Lisa
10 years ago

Jag säger också att jag älskar min familj en massa gånger om dagen.
Tycker med det är viktigt å tror jag lyckats bra med å förmedla det till barnen, fick ett hjärta av stora sonen i går där han skrivit till min älskade mamma på. 😀

Agneta
Agneta
10 years ago

Hej Nina. Jag bor i England och tycker det är så mycket lättare att säga I LOVE YOU än JAG ÄLSKAR DIG, även att jag pratar svenska med mina barn. Kram

Nästa inlägg

Vinnaren i Viking Line tävlingen!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x