På väg…

20131116-115038.jpg

Då är vi på väg till storstan. Milo somnade på en sekund när vi satte oss i bilen. Konstigt när man vaknar strax efter 4 på morgonen. 😉

Vi har som vanligt varit tidsoptimister och det blir ett jefla flängande och farande. Jag har olika strumpor på mig, håret är snabbt lockat och uppslängt med en scarf. Vet inte om jag kommit ihåg att ha på mascara på båda ögonen…. Ja men sådär håller man på. Milo var klar först i alla fall, det är så vi jobbar. Sen får vi som är kvar liksom se ut som man hinner fixa sig. 🙂 Hörs under dagen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika Duckmark
Annika Duckmark
10 years ago

Hej sötis,

Kul att ses idag. Hoppas vi snart hinner stråla samman över en fika eller lunch.

Kram
Annika

Niiinis
Reply to  Annika Duckmark
10 years ago

Åh det hoppas jag med! Jag ska till Sthlm på torsdag nästa vecka, har du tid och ses på dagen då så gör jag gääääärna det!

Puss på dig! ❤️

Nästa inlägg

Saffransskorpor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x