Mooooondaaaaaaay!

20131118-055713.jpg
Go’morron! Egensydda ljushållare.

Det är måndagsmorgon. Jag är vaken sen 3 (den blåagula iPhone gubben med händerna på huvudet). Men gå inte i taket, jag somnade efter Croodarna vi tittade på igår. Då var kl 17. (Den blåagula gubben igen)Vaknade 22 och gjorde kvällstvätten som jag kallar den. Var vaken till 23 och somnade om till 03. Tröttmössa? Eeeh, kan man väl säga va? Nu har jag sovit ifatt lite i alla fall, även om man säger att det inte går att sova igen utebliven sömn.

Idag är det måndag och ny vecka. Jag har fullt upp med planeringen av VARDAGSLYX samtidigt som jag måste få iväg en massa beställningar, lite stressigt men jag försöker ta allt i sin lilla ordning och andas lite emellan. Du ska få läsa ett inlägg om SUPERKVINNAN senare idag. 🙂 I alla fall, om du vill komma ska Du läsa om det HÄR. Du är välkommen! 🙂

20131118-060435.jpg

Vi hörs senare. Som sagt, du ska få ett inlägg om SUPERKVINNAN som jag skrev, ett lite typiskt Niiinis Tyck & Tänk inlägg. Sedan ska du få ett litet härligt erbjudande igen. Wiooo….. Let the monday begin! ❤️ (Jag är faktiskt lite gladare i måndagarna nu när jag väljer att se på dom på ett annat sätt, testa….)
___________________________________________________________
UPPDATERAT!

HEPP HEPP HEPP! Jag höll ju på att glömma! SÄNGTÄVLINGEN FÖR BÖVELEN!!! Det är ju bara 2 dagar kvar nu. Fortsätt och rösta, sedan ska jag bara vinna själva juryns hjärtan också så kanske vi snart har en ny säng. Såhär ser det ut nu:

20131118-061216.jpg

Röstar gör du här:


Rösta på mitt bidrag!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linn
10 years ago

Vilka mysiga ljushållare. Dagens sängröst är avklarad 😉

Linda-Matstugan
10 years ago

Så roligt att ses i lördags! Du sken som en sol på scen:-) Vilka supergulliga ljushållare, har du sytt dem? Hur underbara som helst. Missade att smaka dina julcupcakes, så mycket folk och varmt. Har självklart röstat på dig i sofftävlingen:-) Kramar!

Nästa inlägg

LCHF Frallor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x