Full fart i tomteverkstan!

Lite bilder från vad jag tillverkat tidigare…. 

Godmorgon min vän! Jag har sovit bra inatt……wieeeeeee! Bara varit vaken en kort stund på natten för att somna om och få ihop maaaaassor med sömn. Härligt! Milo är på förskolan, ringde dit i morse och det var inga fler som insjuknat nu så jag håller tummarna.

Som ni vet så håller jag på och förbereder VARDAGSLYX för fullt. Massor att göra såklart och dessutom ska jag själv ha ett bord med med mina grejer. Jag har ju som tradition att tillverka massa grejer inför dessa julevent. Jag gör det bara till just julen och det enda sättet att handla dom på är på dessa julmarknader. Det ska bli så härligt att sätta tänderna i massa tillverkning nu. Ni får såklart se allt jag tillverkar här varefter. Jag har dock lite bråttom, har ju bara 1,5 vecka kvar till det är dags. Men men, jag får köra på lite.

Vi hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vadharsarahbakat
10 years ago

Fina grejer. Önskar att jag oxå kunde skriva så fint. Själv får man hålla sig till bara versaler för att det ens ska bli läsligt.

Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
10 years ago

Hej! Dina grejer är otroligt fina! Önskar jag kunde komma den 28 nov. men jag måste jobba sent.. 🙁
Men vilka julmarknader kommer du att stå på framöver? I enköping-bålsta trakten, Så jag kan komma förbi och köpa fina grejer av dig!
Sköt om dig, kram

Nästa inlägg

Ett brev till kvinnan!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x