Sista inlägget om sängtävlingen!

Igår var det då sista dagen för denna tävling! Jag känner att vi gjort vad vi kunnat. Jag har tjatat hål i huvudet på er läsare om röstning. Vilket gjort att jag faktiskt har mest röster i tävlingen. Dock så är det ju en jury som ska avgöra om man är värd någon säng eller inte.

20131119-194446.jpg

Såhär ser det ut just nu! Dock så skulle ju den däringa juryn avgöra om jag ska ha den eller inte. Om nu någon från den däringa juryn läser här så har jag några punkter.

1) Just idag har jag en dålig dag med ryggen. Jag har sovit kasst och jag känner att spikmattan och tigerbalsamet nog blir min bästa vän idag. Mina fina läsare här på bloggen har gjort mig uppmärksam på att det kan vara så att jag haft en för dålig säng. Nooooo shiiiiiit! Jag har aldrig tänkt på det faktiskt. Men den har ju 20 år på nacken. Jag har dragits med ryggskott på ryggskott och har alltid mer eller mindre ont i min rygg. Not so funny. Tänk om en ny säng skulle hjälpa? Härliga tanke!

2) Alla mina barn är tillverkade i samma säng. Sug på den du… Alltså, bäddmadrassen, den sköna mjuka saken över resårmadrassen är utbytt ett antal ggr, så sååååå äckligt är det inte. Men lite äckligt är det. Har du någonsin tänkt på hur många män/kvinnor du legat med i din säng? Gör inte det, det är mitt tips. Tur att Tony är världens bästa man och kan ta att jag skriver en sån grej, å det var faktiskt inget nytt för honom. Han visste vad han flyttade in i för 10 år sedan…. 😉 Karlar verkar inte bry sig på samma sätt.

3) Jag är värd en ny säng. Så är det bara. Jag har ett gott hjärta och vill alla människor väl. Jag tror alltid gott om alla, jag kan vara den godtrognaste i norra Europa typ. Slår man ihop alla snälla tankar jag alltid har och har haft om människor (japp, jag har blivit besviken många gånger) så är jag i samma ligga som Florence Nightingale typ. 🙂

Men, skulle jag inte vinna sängen behöver ni inte ligga sömnlösa. Då köper vi en i julklapp till oss själva, ser till att det är det vi önskar oss av alla så får vi säkert lite bidrag också. Men ny säng blir det innan året är slut. Men jag säger såhär, det skulle inte göra ont att vinna den urfina sängen, nej det skulle det inte.

Så, TACK än en gång! TACK för alla röster! Ni är bäst! ❤️ Vill ni kika på sängen hittar ni den HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
10 years ago

Håller tummarna att juryn ger priset till den med mest röster . Både jag och sambon har vunnit överlägset tävlingar här men ändå inte vunnit . Är surt . Men jag håller tummarna att du har bättre tur

Pauline
Pauline
10 years ago

Jag har röstat varje dag, flera gånger om dagen! På jobbet (på båda datorerna) hemma, på mobilen, hemma hos mamma och pappa. Överallt! Jag håller tummar och tår att detta går hem! 🙂 Kram

trackback
9 years ago

[…] Juryns motivering lyder: Med flera innovativa och innehållsrika inlägg samt ett ”jädraranamma” har hon verkligen gjort sig förtjänt av en soffa eller säng, så hon kan sova eller sitta gott. Dessutom är hon framröstad som etta på topplistan, så det är inte bara vi som tycker så. Grattis sägger vi till Niiinis! […]

Nästa inlägg

Fitnessnudlar, önskelistan och Jul på ICA.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x