Vinn biljetter till Therese McDonald show!

Jag har sovit på soffan och vaknar nu. -_- Har ont i rygg och mage men hoppas innerligt att det är över imorn då vi ska har vårt event på Make Up Store, mer om det kan du läsa HÄR.

Efter Make Up Store ska vi gå vidare för att se min bloggkollega Therese köra sin show. Jag är så spänd på hur det kommer att bli!? Jag har nämligen hört att hon är helt galet rolig så jag lär kanske få ta med mig en TENA lady i väskan. 🙂

20131120-213753.jpg

Såhär, dagen efter, alltså den 22/11 kör Therese samma show på Teater Brunnsgatan 4 i Sthlm. Jag har fått den stora äran att Lotta ut 4 biljetter. Sååå, är du sugen att med kort varsel gå på en härligt rolig föreställning på fredag så motiverar du mycket kort varför just du ska få gå och så kommenterar du inlägget. Du kan läsa mer om föreställningen HÄR!

Tävla nu! Du har bara idag och imorgon torsdag på dig att tävla. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria E
Maria E
10 years ago

Because I love the McDonald 🙂 Vore kul med en uppiggande kväll i vintermörkret <3 Kram på dig goa! /Maria

Malin
Malin
10 years ago

Therese är en för skön åh go människa, skulle vara underbart att få vinna biljett. Åh få sej en underbar åh skrattfylld kväll =)
Hennes blogg åh instagram förgyller mina dagar =)
Ett bra avslut på en Megatuff arbetsvecka.
Kram Malle

Marlene
10 years ago

Jag skulle behöva skratta lite på fredag eftersom lördagen innebär en tung dag med begravning av en ung människa…

Nästa inlägg

Hann vann!!!!!!!!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x